Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
... ale powinien to uszanowac jak ja szanuje czyjes poglady. ...
Katolik szanujacy czyjes poglady
Byc moze kogos nie dotyczy to w co wierze, ale powinien to uszanowac jak ja szanuje czyjes poglady.
Błąd. Jak będziesz wierzył w niewidzialnego różowego jednorożca to też mam to uszanować? Głupotę się tępi a twój Jezus wcale nie jest mniej dziwaczny, śmieszny i nieprawdopodobny od ww jednorożca, latającego potwora spaghetti, Cthulhu,Buddy, Allaha czy czegokolwiek co wymyślili ludzie.
Czy gdyby on zamiast obrazka z Jezusem wzial sobie kogos z osob ktore cenisz i umiescil w internecie to czy przy uczuciu ktore by Ci towarzyszylo nazwal bys siebie fanatykiem?
Nie bo gdyby obraził rzeczywistą osobę to faktycznie byłby powód żeby się wkurwić.
Jak widzę skrajne popierdoleństwo to, aż mi się słabo robi.
Niestety internet jest doskonałym miejscem, żeby się dzielić swoją głupotą z innymi.
Dobrze gadasz!
Zastanawiam się ilu jest 'katolików' którzy śmieją się ze śmierci narkomanów czy np artystów (winehouse, magik etc) a ich nieistniejącego jezusa nie można obrazić bo nie i koniec.
Dałem piwo ale tylko dlatego, że sadistic jest miejscem na każdy, nawet najbardziej popierdolony filmik, a ten tutaj osiąga granice prymitywności i niczym niepodyktowanej agresji słownej. Jestem ateistą i antyklerykałem, ale uważam że tak beznadziejna obrazoburczość w stosunku do jakiejkolwiek grupy wyznaniowej zwyczajnie nie powinna mieć miejsca.
nie pierdol po prostu podoba ci się jak nazywał jezusa kurwą
mówiłem poważnie, każdemu popierdolonemu filmikowi, który obejrzę, chcę dać szansę zabłysnąć
HAHAHAHAHAHA co za burak, no wybacz, ale aż się popłakałem ze śmiechu, jak niektórzy ludzie mają wyprany mózg, wiesz, wstyd mi że twój głos oddany w demokratycznych wyborach ma taką samą wartość jak mój.Kretyn czy nie, ale takie filmiki to niezły trolling pod adresem religijnych fanatyków, których w Polsce nie brakuje.
Zastanawiam się ilu jest 'katolików' którzy śmieją się ze śmierci narkomanów czy np artystów (winehouse, magik etc) a ich nieistniejącego jezusa nie można obrazić bo nie i koniec.
]
Żaden katolik nie śmieje się ze śmierci drugiego człowieka, jakbyś miał troszkę bardziej otwartą głową to byś potrafił to zrozumieć, ale to zakutego łba mało co trafia, więc dziecko na przyszłość nie kompromituj się z wiejskimi poglądami wtłuczonymi co do głowy.
[a najzabawniejsze jest to iż nie mówię tego z punktu widzenia katolika]
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów