📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jak ktoś nie wie o co kaman .pies spierdolił a ona trzymała pod butem smycz.
Cytat:
jak ktoś nie wie o co kaman .pies spierdolił a ona trzymała pod butem smycz.
a ja głupi myślałem, że to te piwo tak zwala z nóg :/
Kurwa jaki ładny trawnik. Kurwa jakie ładne jezioro. Kurwa jak ja zazdroszczę tym Kanadyjczykom kraju.
Chleb razowy napisał/a:
Kurwa jaki ładny trawnik. Kurwa jakie ładne jezioro. Kurwa jak ja zazdroszczę tym Kanadyjczykom kraju.
Cudze chwalisz, a w Sosnowcu nie byłeś
naprawdę Anioł, widziałeś wiele a
wstawiasz takie gówno
wstawiasz takie gówno
Chleb razowy napisał/a:
Zapraszam do Dąbrowy Tarnowskiej.
Kiedy się tam znajdziesz to masz ochotę spierdalać stamtąd szybciej niż dzieci z Syrii po socjal.
hah rozjebało mnie. Patrzcie na jej nogi. Jak można kurwa stać i się wyjebać
Piwo w Kanadzie ma 112% alkoholu.
Każdego by jebło.
Każdego by jebło.
jeszcze ten sałndtrack z project x
Takie lubie, jest co podupczyć i łatwo się spławia aby nie gadać z pustakiem, i tak nie załapie o co chodzi. A w razie pełnego magazynku znowu przywołać, postrzelać, odwołać i tak w kółko. No czasami trzeba też wrócić do żony i ją naoliwić aby nie myślała że strzelamy w co innego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów