Noga wyglada nieciekawie :/
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa mać, aż mnie kolano zabolało. Podobnie je rozjebałem mając 13-14 lat. 16 szwów i blizna do końca życia.
Jak na mój gust to jego kolano wygląda bardzo ciekawie, nie groteskowo.
piwo dla chłopa że nie wpadł w panikę i zachował ten widok dla innych
po chuju konstruktor w tym miejscu dał ostrą krawędź, aż dziwne ze gościu sie nie zesrał na tym fotelu, a może i sie zesrał...
maksym85123 napisał/a:
Mocne uderzenie na pisaku]
Kurwa gdzie ten PISAK, ja tu tylko piasek i piach i kwarc i piaskowiec i parę innych skał i minerałów, ale pisaka ni chuja.
Chyba, że zapierdalający ma ksywę pisak.
Jeżeli czysto hipotetycznie jeden z kierujących był anglikiem a drugi amerykańcem, to który z nich jechał pod prąd?
ładnie się noga popsuła
ładnie się noga popsuła
Budują chujostwa, badziewia bez klatek, bez przemyślenia, doświadczenia, testów, to później mają kolana na plecach itp !
Oby więcej takich wypadków !
Oby więcej takich wypadków !
E tam "nieciekawie". Kość cała, tylko skóra zeszła. Nawet nie krwawi. Parę szwów i po problemie
maksym85123 napisał/a:
Noga wyglada nieciekawie :/
Hahaha... uśmiałem się - koleś zadrapał kopano i "wygląda nieciekawie"... szkoda, że w czasach dawnych nie miałem "maszyny nagrywającej" tylko super siemensa cośtam... jak mój sąsiad rąbał śliwkę (każdy co próbował wie jakie to wredne drzewo) i wbił siekierę wraz z drzazgami w nogę. Oczywiście lekarza nie uwzględnił, drzazgi zostały, plaster na kolano i tyle... po tygodniu z kolana miał papkę, jak żarcie dla dzieci Akcja piękna... a mi się kurwa Kodak popsuł, a Zenit był gdzieś na strychu
Więc takie coś to... fejk/pikuś Pokaż Pan nogę po tygodniu i dam piwo za powikłania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów