Wyjście ewakuacyjne.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Wyjście ewakuacyjne.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiem co czuł jak to robił, chciał nagrać dobry filmik na sadistica. A ten co skacze też się popisał
Tak swoją drogą nigdy nie rozumiałem sensu istnienia tych chujowych "balkonów", w których metrowa barierka jest 15 cm za drzwiami balkonowymi (tzw. balkon francuski). Po chuj to? Raczej dobudować tam balkon będzie ciężko, a użyteczność takiej chujowizny jest zerowa. Butelkę wody można wystawić na parapet
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Tak swoją drogą nigdy nie rozumiałem sensu istnienia tych chujowych "balkonów", w których metrowa barierka jest 15 cm za drzwiami balkonowymi (tzw. balkon francuski). Po chuj to? Raczej dobudować tam balkon będzie ciężko, a użyteczność takiej chujowizny jest zerowa. Butelkę wody można wystawić na parapet
Taki rodzaj balkonu -rzygownik- ma on za zadanie doświetlić pomieszczenie i stosowany jest również jako element dekoracyjny.
Albo butelkę wódki w zimny wieczór
Gdyby przeglądał sadiatica to miałby obok balkonu jakąś zaczepianą drabinkę. Może nie tak długą by zejść na ziemię, ale jest szansa by zjawilli się strażacy. Przynajmniej sam bym tak zrobił gdybym mieszkał w kurniku.
O kurwa, temu chujowi chyba się łeb palił Najpierw pomyślałem: co za ciamajda. Ale teraz rozumiem, że chłop w szoku był i dlatego nie opuścił się ładnie na rękach i nie wylądował z gracją na balkoniku.
jakim trzeba byc debilem, żeby mieszkać w takim mieszkaniu na którymś piętrze i ufać , że na pierwszym nie mieszka zrujnowany przedsiębiorca Kazik , i najebany nie dogasi peta, przez co cały blok zacznie płonąć i nie bedzie gdzie spierdolić.
Jak bym musiał tak mieszkać, to obok tego okna miałbym kupione, tyle metrów liny, że by zszedł na spokojnie na dół.
Jak bym musiał tak mieszkać, to obok tego okna miałbym kupione, tyle metrów liny, że by zszedł na spokojnie na dół.
plan był na balkon ale kasy nie starczyło, wiec sobie teraz tam suszarkę powieś i huj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów