Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pies to pies, ale za wychowanie ona powinna leżeć na tym chodniku.
Stara już wyłuskała z ciebie wszystkie medny? Bo pierdolisz jakby cię nadal gryzły po tych małych jajach pedale.
i już jeden się zesrał
ja bym tylko chciał żeby sadistic podawał adresy użytkowników
I fotę mordy...
Po drugie koleś pewnie miał w siatce jakieś browary albo flaszkę więc jebnal go zdrowo
Bardzo dobrze tak pcharzowi, oby zdechl. I miłośnicy pchlarzy nie zesrajcie sie!
obyś ty zdechł
Bardzo dobrze tak pcharzowi, oby zdechl. I miłośnicy pchlarzy nie zesrajcie sie!
Podaj nr konta, wyślę 2zl na piwo.
Kurwa co on miał w tej torbie? cegły wynosił z budowy? Chlebem i jajkami tak psa trudno uśpić.
Przecież napisał, że pielmieni. Pielmieni to pierogi synu.
Pies Ci morde lizał, aby twój kot nasrał Ci na ten sagan jak będziesz spał
Pies Ci morde lizał, aby twój kot nasrał Ci na ten sagan jak będziesz spał
Odczep się od człowieka, może to muzułmanin. Oni nie uznają zwierząt domowych.
to nie pies powinien dostać w łeb tą torbą tylko ta idiotka która go prowadziła
Logika, a nie emocje: pies zaatakował człowieka. Pies zębami, człowiek odpowiada narzędziem: torbą. Ubił psa (o ile).
Człowiek ma prawo do obrony koniecznej - pies, nie. Jeżeli (człowiek) przekroczy granice, nie jest za to karany, bo w chwili ataku ma się bronić, a nie szacować. Oczywiście może te granice przekroczyć w sposób rażący, wówczas podlega karze.
W sytuacji krytycznej - wojna, głód, człowiek ma prawo zabić psa i go zjeść.W sytuacji odwrotnej, gdy ktoś lub coś zabija ludzi, aby nakramić psy - szubienica.
pies był na smyczy i go nie upierdolił , więc obrona konieczna przekroczona , mógł spokojnie dalej się oddalić
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów