Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie mam nic do psów jako takich, ale każdy pies, który otworzy pysk na człowieka powinien zostać uśpiony! Należy wyeliminować z puli genowej osobniki, które wykazują jakąkolwiek agresję względem człowieka. Ja kurwa rozumiem, ze one zostały tak wyhodowane, tak stworzone przez człowieka, aby gryźć i szarpać innych ludzi, ale czasy się zmieniły! Nie żyjemy w strukturach plemiennych i taka behawiorystka zwierząt domowych powinna być absolutnie tępiona.
A czemu tylko psy? Jestem za tym, żeby ludzi, którzy wykazują agresję do innych, też usypiać, żeby było sprawiedliwie. W takich przypadkach to nawet tresura nie pomoże, a żaden rodzic nikogo na pojeba nie hodował, tacy już są i będą, więc tym bardziej nadają się do utylizacji.
Bardzo dobrze tak pcharzowi, oby zdechl. I miłośnicy pchlarzy nie zesrajcie sie!
masz rację! obyś zdechł pchlarzu! dobrze mówisz, polać ci!
Bardzo dobrze tak pcharzowi, oby zdechl. I miłośnicy pchlarzy nie zesrajcie sie!
Ja jestem miłośnikiem i uważam tak samo.
Zgoda, ale powinien poprawić głupiej cipie, która nie panuje nad swoim kundlem.
A co kartkę na święta chcesz wysłać?
nie, ale chętnie bym porozmawiał i zobaczył kto wypisuje takie bzdury. Zresztą spierdalaj do kuchni bo jak pan sie dowie, ze wyszlas to nie bedzie zadowolony.
A czemu tylko psy? Jestem za tym, żeby ludzi, którzy wykazują agresję do innych, też usypiać, żeby było sprawiedliwie. W takich przypadkach to nawet tresura nie pomoże, a żaden rodzic nikogo na pojeba nie hodował, tacy już są i będą, więc tym bardziej nadają się do utylizacji.
Dokładnie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów