Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie dość że nikt nie wpadł żeby otworzyć drzwi
(co by pozdro dla kumatych dało więcej miejsca do pchania tego złomu) to jeszcze mu zabrali cały tlen.
Ja pier**le co za motłoch..
Nie dość że nikt nie wpadł żeby otworzyć drzwi
(co by pozdro dla kumatych dało więcej miejsca do pchania tego złomu) to jeszcze mu zabrali cały tlen.
Typ ma łeb między ciężarówką/autobusem a ścianą. Jakie, kurna, drzwi? Mieli je otworzyć, wejść do środka i pchać ścianę?
Weź sobie tak samo łeb zaklinuj między klawą a klapą od laptopa, a ja popchnę ścianę w swoim kiblu. Napisz, czy to coś daje.
Typ ma łeb między ciężarówką/autobusem a ścianą. Jakie, kurna, drzwi? Mieli je otworzyć, wejść do środka i pchać ścianę?
Weź sobie tak samo łeb zaklinuj między klawą a klapą od laptopa, a ja popchnę ścianę w swoim kiblu. Napisz, czy to coś daje.
Heheh
Drzwi w tym autobusie deklu, żeby mieć miejsce, gdzie będzie można go przepchnąć. Tylko kilka osób mogło pchać od tyłu, a reszta osób nie miała jak, bo nie miało za co chwycić. Jakim trzeba być deklem, żeby pomyśleć że chodziło o drzwi w budynku? O_o
Drzwi w tym autobusie deklu, żeby mieć miejsce, gdzie będzie można go przepchnąć. Tylko kilka osób mogło pchać od tyłu, a reszta osób nie miała jak, bo nie miało za co chwycić. Jakim trzeba być deklem, żeby pomyśleć że chodziło o drzwi w budynku? O_o
Fakt. Byłoby to rozwiązanie. O tym nie pomyślałem. Biję się w pierś i przepraszam eksperta.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów