📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dalione napisał/a:
Bo jestem biurokratą i chcę ci zajebać wszystkie twoje pieniądze w ramach podatków od urojonego wzbogacenia. Żeby nie było że offtop... Ale krzywa barierka...Skoro chuj Cię to boli, to po chuj piszesz?
jak było to boli cie odbyt bo tatko wszedł ci pod prysznic
500 zł mandatu za niszczenie mienia + naprawa i chuj mnie obchodzi - winny uwieczniony na fotce (kilka takich wyroczków i skończyły by się takie "ustawki")
to juz bylo zgięte a on tam głowe połorzył. hehe nie nabierzecie mnie
Gościu dla głupiej fotki położył się na oszczaną i osraną ziemię przez psy , a na barierkę wcześniej spadła jakaś lampa albo drzewo bądź inne chujostwo
@ka-mis: Gościu, ty serio myślisz, że on to głową rozwalił? Położył się po prostu na niej. A wcześniej coś w nią przyjebało, tak jak napisał bravoteampolska. Niektórzy ludzie na prawdę mają nieustający ból dupska i zdecydowanie za dużo wolnego czasu. Hobby sobie znajdź.
@ka-mis: Gościu, ty serio myślisz, że on to głową rozwalił? Położył się po prostu na niej. A wcześniej coś w nią przyjebało, tak jak napisał bravoteampolska. Niektórzy ludzie na prawdę mają nieustający ból dupska i zdecydowanie za dużo wolnego czasu. Hobby sobie znajdź.
no shit sherlock
Mocny łeb to podstawa ale bez przesady
Jak było to chuj mnie to boli...
Pora wybrać się do lekarza a nie pierdolić o tym na sadolu
Firlex napisał/a:
Pora wybrać się do lekarza a nie pierdolić o tym na sadolu
Chyba do ministranta bo chędożony zapomniał posmarować.
pewnie polska firma wygrała przetarg na budowę tych barierek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów