📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Chujowe. Nie oglądać!
Może w ten sposób uda mi się ostrzec parę osób przed pomyłką
sadistic.pl/iceman-historia-mordercy-vt516056.htm - Wywiad z Iceman'em - Mordercą rodziny Gambino
mocny towar ... czy wy cwelki wiecie co to mocny homoseksualny anal ? po same kule , jak wbijasz białego aryjskiego kutasa, jak nasz mentor Adolf Hitler nakazał ? Sporo z was nie wie , wiec nie pierdolcie o jakims koksowaniu, jak gejowski anal jest najprzyjemniejsza rzecza jakiej mozna dosnac .... o kurwa ale sie najebałem i zjarałem
Barnellini napisał/a:
Chujowe. Nie oglądać!
Pierdolenie, mi tam się podoba
No dobra. Trochę się uśmiechnąłem.
-Ernest Hemingway
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów