📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Eee tam myślałem, że koleś nowy odcinek wrzucił a to jego pierwszy odcinek. Polecam kanał oessu na jutup, wiele lepszych produkcji koleś ma.
o ja pierdole komuś internet pokazali
Zjadłam zderzak..
Gdzieś widziałem na to gówno [temat zbiorczy]. Więc ten tego adijos.
Jak coś jest nieśmieszne, to się nazywa to "specyficznym poczuciem humoru"?
Rzcy Rich, xD @emptypants dowcip którego nie rozumiesz może być specyficznym poczuciem humoru...
"miażdżę kołem ściółkę w lesie, warkot się po lesie niesie" miszcz!!
nie no kurwa co to za gówno.człowieku to 100 lat temu bylo w necie a ty teraz wypierdalasz ze niby cos odkryles wartego obejrzenia.nie udalo ci sie ni chuja
emptypants napisał/a:
Jak coś jest nieśmieszne, to się nazywa to "specyficznym poczuciem humoru"?
To że coś tobie sie nie podoba to nie znaczy ze jest chujowe, to znaczy ze ty jestes chujowy
ooip napisał/a:
nie no kurwa co to za gówno.człowieku to 100 lat temu bylo w necie a ty teraz wypierdalasz ze niby cos odkryles wartego obejrzenia.nie udalo ci sie ni chuja
a gdzie niby napisalem ze cos dopiero odkryłem ? Naucz sie czytac
nie bylo tu to wrzucilem, jak juz masz sie przypierdalac to chociaz z jakimiś porządnymi argumentami gimbusie
a wg Wikipedii:
"Początki Internetu wiążą się z powstaniem sieci rozległej ARPANET i sięgają końca lat 60. XX wieku"
wiec co ty mi tu pierdolisz ze 100 lat
"jesteś dla mnie jak żubr" MISTRZOSTWO !!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów