📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
no dobra, ilu widzieliscie w zyciu facetow, ktorzy byliby zdolni do ubrania sie w ten sposob (pomijajac transow)? 2,3? Popierdoleni, przecpani projektanci nie tworza na pokazy ciuchow, w ktore by sie ubral przecietny czlowiek. Zreszta, bycie meskim nie polega, do cholery, na byciu wielkim, smierdzacym, zarosnietym, przepoconym troglodyta w rozciagnietym dresie. Tak maja wygladac ci jedynie i prawdziwie mescy?
A od gejow sie prosze odpimpac. Nie nosza damskiej bielizny. Widzialam :o
A od gejow sie prosze odpimpac. Nie nosza damskiej bielizny. Widzialam :o
pureatheist napisał/a:
Ja tam się cieszę na rosnący metroseksualizm. Więcej fajnych kobiet dla mnie ;]
Co nie zmienia faktu, że jest to po prostu pojebane.
mniejsza konkurencja- po prostu-
chyba wszystkich znajomych poinformuje że jakby mnie w czymś takim kiedyś zobaczyli mają od razu zabić!!!
Mało nie zemdlałem...Boże ja wiem,że praca modela/modelki wymaga poświęceń, ale czy Oni nie mają godności? ŻENADA i .
Co do tego kolesia w spódnicy, to słyszałem kiedyś opinie,jakoby mężczyźni powinni nosić właśnie spódnice, a kobiety spodnie, ze względu na higienę i "zdrowy komfort" organów płciowych, szczególnie męskich, których nie wolno przegrzać...ktoś chętny? Bo-ja-ni-uja
Co do tego kolesia w spódnicy, to słyszałem kiedyś opinie,jakoby mężczyźni powinni nosić właśnie spódnice, a kobiety spodnie, ze względu na higienę i "zdrowy komfort" organów płciowych, szczególnie męskich, których nie wolno przegrzać...ktoś chętny? Bo-ja-ni-uja
Nowa porcyjka. Tym razem w roli głównej - rajstopki i pończoszki, bo idą mrozy
A tutaj niekonieczni z wybiegu ale za to na poważnie
Jak coś kiedyś jeszcze znajdę, to podepnę
Na koniec link dla zainteresowanych : meskierajstopy.xn.pl/
Nauczyłam się wstawić filmiki więc wstawiam zaległy
A tutaj niekonieczni z wybiegu ale za to na poważnie
Jak coś kiedyś jeszcze znajdę, to podepnę
Na koniec link dla zainteresowanych : meskierajstopy.xn.pl/
Nauczyłam się wstawić filmiki więc wstawiam zaległy
Masakra.... co za cioty...
Prosto z wybiegów! Najnowszy model spodni. Ciekawe czy mają różne rozmiary czy tylko uniwersalny Nie zakładajcie na rozmowę o pracę. Albo zakładajcie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów