📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zdziwiło mnie to, co dla ciebie kurwa znaczy prawdziwy mężczyzna... jebane geje
Ja tam się cieszę na rosnący metroseksualizm. Więcej fajnych kobiet dla mnie ;]
Co nie zmienia faktu, że jest to po prostu pojebane.
Co nie zmienia faktu, że jest to po prostu pojebane.
DMN napisał/a:
Ktoś tu nie zauważył subtelnej ironii autora tematu...
Panowie! Zróbcie coś dla ludzkości i zdejmijcie te ohydne majtasy!
Kitajce wymyślili przecie staniki dla facetów hahaha xD
DMN napisał/a:
To była tak zwana ironia ;>
Grzebcie a znajdziecie ;D
A OTO I ONE!!!
Jest jeszcze filmik, ale nie umiem wstawić
pureatheist napisał/a:
Ja tam się cieszę na rosnący metroseksualizm. Więcej fajnych kobiet dla mnie ;]
To działa w obie strony, o lesbijkach słyszał?
Mój Boże którego nie ma... mam nadzieje, że spedalanie wizerunku mężczyzny ma się ku końcowi, bo jak nie... to ja cie ku*** pier****
O kurwa ale mi zjebałaś humor ale i tak piwo się należy... dla zaspokojenia twoich potrzeb Nie wrzucaj takiego syfu więcej
elromano napisał/a:
Nie wrzucaj takiego syfu więcej
Jako rasowa sadystka - musiałam to zrobic po prostu A TERAZ GIŃ!!!!
Znalazłam właśnie kolejną kreację od światowych projektantów mody
ale przypozował.... ŻENUA
ja nie mowie, ze kolesie powinni popierdalac w takiej bieliznie jak w pierwszym poscie - nigdy w zyciu, ale kurwa wiekszosc tych krzyczacych "macho" preferuje kreacje w rodzaju tej ostatniej - pana dresa lub cos w ten desen
po chuj mam sie stroic? wazne ze przynajmniej nie smierdze!
po chuj mam sie stroic? wazne ze przynajmniej nie smierdze!
koko.szatan napisał/a:
wazne ze przynajmniej nie smierdze!
To może tylko Tobie się tak wydawać.
Linekk napisał/a:
To może tylko Tobie się tak wydawać.
hhehehe dobre
Moim zdaniem kobieta ma być kobieca a facet męski. Co nie oznacza, że kobita powinna pokazywac na prawo i lewo "dowody na swoją kobiecość" a facet nie golić się i nie myć przez tydzień. Jeżeli facet na np. bardzo suchą skórę i to widać, niech sobie kupi krem nivea i niech sobie buźkę smaruje - czemu nie. Jeśli mu pękają usta zimą aż do krwi - niech sobie posmaruje pomadką bezbarwną.
ALE NIECH KURWA NIE ZAKŁADA SPODNI BARDZIEJ OBCISŁYCH NIŻ MOJE, NIE PODBIERA MI KREDKI DO OCZU I MAJTEK!!!
Wilczex napisał/a:
ALE NIECH KURWA NIE ZAKŁADA SPODNI BARDZIEJ OBCISŁYCH NIŻ MOJE, NIE PODBIERA MI KREDKI DO OCZU I MAJTEK!!!
Widzę że pozdrawiasz swojego chłopaka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów