📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Włączcie antypiwa dla takich materiałów jak ten! Napisałbym na jakim portalu powinno się to znaleźć, ale nie chce kolejnego ostrzeżenia.
psotny_fiutek napisał/a:
Hamuj pietą leszczu bo ci klapsa na dziąsło zaraz wypłacę za obrażanie bezpodstawne @T3RMINATORa !!!
Takie wizję to tylko w twojej główce, bo @T3RMINATOR dał zapewne ten temat by takie rzeczy piętnować a nie je rozprzestrzeniać i promować.
Ooo a to twój chłopak że tak go bronisz?
Uważam tak samo jak Stopczyk....
Przecież to nie moda, "fashion" nie ma dobrego odpowiednika w języku polskim. To co na wybiegu nie zawsze jest modne.
Nie wiedziałem, że ci śpiący na przystankach menele to jednak nie są zaszczani, a postępowo modni
Zaszczany Jędrula!!!
z kolekcji zajszczany Adam wiosna lato 2024
Ja też nie rozumiem mody.
Jest np firma Balenciaga, która za gruby hajs sprzedaje rzeczy... no nie potrafie tego opisać, ale jak na mój plebejski gust po prostu zjebane
Jest np firma Balenciaga, która za gruby hajs sprzedaje rzeczy... no nie potrafie tego opisać, ale jak na mój plebejski gust po prostu zjebane
contracts napisał/a:
To się nazywa autorytet... zeszczać się w nachy a reszta widzi w tym modę.
przypomniała mi się scenka z komedii Billy Madioson z Adamem Sandlerem kiedy jeszcze był śmieszny (sprzed 30 lat) w której grana przez niego postać właśnie jako starszy autorytet dla grupy uczniów wskazuje im że lanie w pory jest cool (żeby uratować kolegę ucznia który właśnie zlał się w pory).
Japierdole zaraz się okaże że najbardziej modni są menele z dworca centralnego.
JanXXIV napisał/a:
Frajerzy bez własnego gustu i zdania podążają za modą. Coś jak w sztuce - "krytycy" sztuki mówią co ma się podobać, a co nie, a debile słuchają.
A ty już włączyłeś samodzielne myślenie?
Dałem piwo przez przypadek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów