📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:55
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakie laczki chujowe założył , . .
na coś takiego zawsze jest logiczne wytłumaczenie:
kiedy masz za dużo hajsu - każdy pomysł jest dobry
kiedy masz za dużo hajsu - każdy pomysł jest dobry
Klimat nie jest zły, fajna zabawa musi być, ale tanie hobby to na pewno nie jest (takie modele ze średniej półki to od $1000 się zaczynają)
Widziałem podobny filmik gdzie gość takim modelem holował ten ogromny grill ogrodowy (USA style czyli ogromne kurestwo) w jakimś turystycznym mieście w stanach i ludzie go uwielbiali zbił niezłe kokosy.
Co do laczków to pracując w kuchni nie ma nic lepszego niż takowe właśnie. Wydatek rzędu 200 PLN, ale stopy to doceniają.
Widziałem podobny filmik gdzie gość takim modelem holował ten ogromny grill ogrodowy (USA style czyli ogromne kurestwo) w jakimś turystycznym mieście w stanach i ludzie go uwielbiali zbił niezłe kokosy.
Co do laczków to pracując w kuchni nie ma nic lepszego niż takowe właśnie. Wydatek rzędu 200 PLN, ale stopy to doceniają.
Nie lepiej wsadzić tam silnik od jakiego piździka?
Nie dość że głos jako taki ma to i lepsze jest...
Nie dość że głos jako taki ma to i lepsze jest...
Niby wszystko fajnie wygląda ale po co coś takiego? A wystarczyło by kosiarkę połączyc i po sprawie.
czy to jest przykład kolesia co był tak chujowy i go nawet na kierowcy TIRa nie wzieli?? Pewnie NERD co zna lego technic i tyle, dlatego teraz spełnia swoje marzenia...
^a nawet jeżeli tak jest to co? boli Cię coś czy o co chodzi? nawet jak go nie wzięli na kierowcę TIRa to sprawiając sobie taką zabawkę musi mieć pracę na którą nie narzeka
@uo
nick wszystko tłumaczy... ból dupy tymbardziej... maści mi się nie chce wstawiać
nick wszystko tłumaczy... ból dupy tymbardziej... maści mi się nie chce wstawiać
Większa moc, niżej położone siedzenie i koła szerzej położone pod tym siedzeniem i można by szaleć
ja tez mam takie tylko ze niebieskie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów