📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Liczyłem że to coś na cerę to będzie szrama pazurem przez całą mordę, ale ostatecznie też wyszło ok.
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami...
Uwielbiam dzikie koty.
Dałem radę.
osłabiają mnie takie żenujące, idiotyczne filmiki dla kretynów, ale jeszcze bardziej osłabiają mnie idioci, którzy łykają każde takie gówno byle tylko zobaczyć jakieś zrobione szmacisko i się zachwycać. Kurwa żal mi was naprawdę mi was żal. Ja nie mam nic nawet do zrobionych suk niech sobie będą, niech się jebią za hajs mam to w dupie... nie mogę jedynie znieść reakcji ludzi na kretyński filmik. Pizda podnosi zwierzaka specjalnie po to aby ten naszczał jej na twarz i to nagrywa. Gdyby ludzie byli normalni to by pisali. "No we łbie ma nasrane, ale do ruchania się nadaje" albo "Wspaniałe osiągnięcie dać olać sobie twarz przez zwierzaka" A nie kurwa ludzie zachwyceni, bo zrobiona pizda nagrała jakiś kretynizm, ale to nie jest ważne najważniejsze jest to, że jest zrobiona więc jej się wszystko wybacza. Kurwa jakie to zjebane i męczące
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów