📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
ZZ - Zacny Zad. Piwko!
I uciekła z podkulonym ogonem w siną dal. Next plizzzzzzzzzzz.
Basia_Stańczyk napisał/a:
I uciekła z podkulonym ogonem w siną dal. Next plizzzzzzzzzzz.
Normalnie wyszła, trzymając majtki w ręku, zasłaniając rowa, nie za szybko, nie za wolno, trzymała fason tego kurwiszczego szoł. Zgaduję, że ty byś się pewnie nachyliła i pokazała zarośniętą jaskinię nietoperza?
Pamiętam jak u mnie w technikum jedna panna wyszła z kibla z wiszącą na dupie w spodniach niezapiętą majtkową częścią body
anorektyczkom dziękujemy
Apetyczne ma ciałko :]
kokroucz napisał/a:
Sądząc po kolejnej Pani w identycznym stroju, wygląda mi to raczej na wybory miss, akurat moment strojów plażowych, bo kobitka w sznurowanym bikini i pareo.i to jest modelka! normalna kobieta, piękne udo, tyłek taki że nic tylko ugryźć no biust który mieści się co najmniej w dłoni a nie w naparstku
anorektyczkom dziękujemy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów