kilka ciekawych gleb
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
zycie modelki to nie tylko dawanie dupy
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Po chój się ubierają w takie gówna, jak się w tym chodzić nie da.
mam tylko jedno słowo na ten filmik: au!
te wszystkie lądowania na kolanach albo ze zwichniętymi kostkami... przesrana sprawa na dobrą sprawę...
te wszystkie lądowania na kolanach albo ze zwichniętymi kostkami... przesrana sprawa na dobrą sprawę...
@up I potem muszą tłumaczyć się mamie że te poobdzierane kolna to nie od robienia lodów na klęcząco
Mnie za to zawsze interesowało to jak można spierdolić coś takiego skoro to jedyne czego wymaga ich praca, no może poza leżeniem w dziwnych pozycjach u fotografów.
A mnie interesuje kiedy ten świat tak upadł, że modne buty to jakieś pierdolone dziwadła ani w tym chodzić ani wygodnie się czuć.
Jakież zaangażowanie w oddanie rzeczywistości na tych pokazach - w 1:26 nawet woda poleciała z konewki No i te buty, do ogrodu jak znalazł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów