📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przeczytalem wszystko w tych linkach na gorze. Tam bylo tylko umawianie sie na te "zabawy". Czy ktos sie orientuje czy te zabawy doszly do skutku?
W sensie czy jedziemy je bo sie zgadzaly na takie rzeczy, czy jedziemy je bo robily takie rzeczy?
W sensie czy jedziemy je bo sie zgadzaly na takie rzeczy, czy jedziemy je bo robily takie rzeczy?
zachciało im się kurwa postępu i tolerancji, czas wrócić do starych dobrych czasów Oktawiana Augusta
Panowie zaproponowali konkretną pracę, a panie zgodziły się na warunki.
No i w sumie chuj z tego.
Chyba na harda nie wchodzicie, skoro tak to Was bulwersuje.
No i w sumie chuj z tego.
Chyba na harda nie wchodzicie, skoro tak to Was bulwersuje.
tranzystor napisał/a:
Tak, ominąłeś mój post który wyjaśniał całą sytuację, ale skoro masz problemy z czytaniem, to pomogę:
Nie za bardzo ogarniam wysyp żartów o modelkach i gównach w Dubaju, coś mnie ominęło?
Guwnojat napisał/a:
Łap:
natemat.pl/135837,...-dni-na-jachcie
Wersja bez cenzury:
tagthesponsor.com/...s-on-instagram/
gówniana sprawa chlopaki
polaczki też od lat żrą gówno, tylko, że mówią na to religia rzymskokatolicka.
A mnie ich kuwra szkoda , nie wiemy czy robiły juz takei rzeczy keidys i czy wogule sie zgadzały na takie cos , z tego co tam zrozumiałem to agent/agencja umawiały sie na takie akcje , nie same modelki .
Ale wy jesteście prawi, ale wy jesteście dobrzy, wy jesteście tacy sprawiedliwi, wy je tak linczujecie, to w imię boga, uczciwości i sprawiedliwości. Borzzze, ale wy działacie. Jesteście teraz prawą ręką boga.
W sumie to nic nowego taka afera i nawet wyroki to już były we Wrocławiu w 2012. Tam za burdelmame robiła córeczka Borysewicza i jej mamuśka, a za kurwę wśród wielu różnych szmat między innymi niejaka iwona węgrowska.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów