📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szkoda że to fake... chciałbym się dowiedzieć czy ta 3ka będzie space... jeśli tak to raczej jej nie kupie
Mogliby wrócić do klimatu II Wojny Swiatowej a nie pierdolenie/podniecanie sie jakimis wyimaginowanymi konfliktami nuklearno-chuj-wie-jakimi. Nic nie przebije COD WaW i COD2
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Fajna gra, tylko rzuty rożne zjebali strasznie.
Nie! Błagam! Tylko nie II Wojna! Już rzygam grami o II WW.
Kurwa od II wojny to jest MOH a COD najlepszy był Modern Warfare. Potem niedorobione COD MW2 no i ostatnio COD Black OPS... KURWA to ostatnie to porażka.
I zjebali ją właśnie przez kretynów co im się II wojny chciało wszystkim chcieli na raz dogodzić (no a Wietnam dali gratis).
A poza tym jak bym chciał oglądać film wojenny to bym poszedł do kina. A tam więcej uwagi poświęcili na stworzenie filmików niż poprawienie grywalności.
I mam kurwa nauczkę nigdy więcej nie kupować gier jak jakiś frajer... lepiej jak na porządnego Polaka przystało ściągnąć je z internetu.
I zjebali ją właśnie przez kretynów co im się II wojny chciało wszystkim chcieli na raz dogodzić (no a Wietnam dali gratis).
A poza tym jak bym chciał oglądać film wojenny to bym poszedł do kina. A tam więcej uwagi poświęcili na stworzenie filmików niż poprawienie grywalności.
I mam kurwa nauczkę nigdy więcej nie kupować gier jak jakiś frajer... lepiej jak na porządnego Polaka przystało ściągnąć je z internetu.
Black Ops jest zjebana nie tylko przez II wojne, ale dlatego, ze wydana przez Tritech, a nie Activision
@andyq
jak tak czytam te Twoje komentarze to się zastanawiam z jakiego drzewa Cie wystrugano... to jest zagadka, ale jedno wiem - ktoś niezły kawal drzewa spierdolił.
W życiu nie docenisz kupionej gry w sklepie. Nigdy także tej kwestii nie zrozumiesz.
jak tak czytam te Twoje komentarze to się zastanawiam z jakiego drzewa Cie wystrugano... to jest zagadka, ale jedno wiem - ktoś niezły kawal drzewa spierdolił.
W życiu nie docenisz kupionej gry w sklepie. Nigdy także tej kwestii nie zrozumiesz.
BiolyMurzin napisał/a:
@andyq
To byś się kolego zdziwił bo w przeciwieństwie do Ciebie nie posiadam nawet jednego pirata. Całą kolekcję kupiłem za ciężko zarobione pieniądze i właśnie chodzi o to że Black Ops nie było tego warte to po prostu dwie stówy wywalone do śmietnika.
Więc się po prostu odpierdol jeśli nie masz nic sensownego do napisania wracaj do stajenki może uda |Ci się nie spierdolić porządnego kawałka drewna. A w wolnej chwili pograj sobie w Black Ops oczywiście jak znajdziesz w internecie bo wątpię żebyś struganiem drewna na oryginał zarobił.
zajebista fabuła nic sie nie dzieje i nagle bum
P.S.
sprzedam black opsa - tanio
mało śmigany - 1 raz zainstalowany
P.S.
sprzedam black opsa - tanio
mało śmigany - 1 raz zainstalowany
up
dokładnie, w tym roku nic bf3 nie da rady przebić, a audio-wizualnie będzie 5 razy lepszy od crysisa 2 który teraz wyszedł.
dokładnie, w tym roku nic bf3 nie da rady przebić, a audio-wizualnie będzie 5 razy lepszy od crysisa 2 który teraz wyszedł.
soqu1 napisał/a:
Black Ops jest zjebana nie tylko przez II wojne, ale dlatego, ze wydana przez Tritech, a nie Activision
Coś ci się ostro pojebało.
Black Ops został wydany przez Activision, a Treyarch jest producentem. Co to w ogóle jest Tritech?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów