📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sądząc po tym jak obchodzą się z prądem podejrzewam że mogą to być Indie które uczyniły z tego swego rodzaju sztukę
A więc wizy sprzedawane na bazarze w Indiach miały sens to dobrzy pracownicy,ale szybko się wykańczaja
żal im było 5-taka na wize to teraz mają
Tak wygląda rzeczywistość krajów III świata. Jak w XIX wiecznej Europie - ludzie tłumnie zbierają się pod bramami zakładów, placów budowy i rano kierownik wychodzi i wybiera z tłumu tyle osób ile akurat dzisiaj potrzebuje do pracy za miskę ryżu. Co oni wiedzą o pracy, do której się zgłaszają? Nic nie wiedzą, ale to nie ma znaczenia bo "jest ich mnogo". Całe życie w ekologicznej chacie z gówna, środek transportu to albo rower albo riksza, bogole mają kible do jeżdżenia. Taki docelowy kierunek obrany u nas przez Unię Europejską.
Arashi91 napisał/a:
Tak wygląda rzeczywistość krajów III świata. Jak w XIX wiecznej Europie - ludzie tłumnie zbierają się pod bramami zakładów, placów budowy i rano kierownik wychodzi i wybiera z tłumu tyle osób ile akurat dzisiaj potrzebuje do pracy za miskę ryżu. Co oni wiedzą o pracy, do której się zgłaszają? Nic nie wiedzą, ale to nie ma znaczenia bo "jest ich mnogo". Całe życie w ekologicznej chacie z gówna, środek transportu to albo rower albo riksza, bogole mają kible do jeżdżenia. Taki docelowy kierunek obrany u nas przez Unię Europejską.
Ale ponoć będziemy szczęśliwi....
Hindusi i prąd to jest nieodwzajemniona miłość.Można też to nazwać związkiem gdzie występują częste napięcia.
Robota pali się im w rękach
Szybciej wstawć nie udawać bo kierownik zobaczy i z roboty wypierdoli!!! Pionizacja i dalej. Nie było dzwonka na fajrant.
Jak robią chujową robotę, to są "błyskawicznie" zwalniani...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów