18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
AbelardG 2020-04-20, 0:38 36
Andrzej Juda to zwykły figurant. Tam kaczor rozdaje karty i pozwala żyć lub umierać pisowcom zasranym
Zgłoś
silwerbalk 2020-04-20, 0:56 4
Ja jebie ludzie modlą się do dudy..... Na stos z nim jebany heretyk i bluźnierca... Ciekawe jak wtedy by dziadek zaareagował albo ludzie w polsce serio nie wiedzą w co wierzą i nie wiedzą o dogmatach swej religi albo serio u nas doszło do cichego rozłamu
Zgłoś
wojtas09999 2020-04-20, 1:26
Pewnie w domu ma oltarzyk z nim
Zgłoś
Fires 2020-04-20, 2:15
Zawsze mógł strzepać. Nie wiadomo co gorsze
Zgłoś
luja27 2020-04-20, 5:17 3
Nie poradzisz na pojebów

Luja
Zgłoś
DariuszKalafior 2020-04-20, 7:12 22
Krew mnie zalewa jak widzę takich ludzi. Dlaczego ten nasz polski naród jest TAK GLUPI w 50% ??? Za 100 euro miesięcznie wykupili sobie władze , wstyd na całą Europę i świat !
Zgłoś
kothletino 2020-04-20, 7:12 1
No i dlaczego jego głos jest równy mojemu... :/
Zgłoś
35i 2020-04-20, 7:18 4
A śmiejemy się z muzułmanów, że kozojebcy i.t.p. Zawsze i w każdym środowisku znajdą się ludzie o słabej woli, łatwi do zmanipulowania. Pamiętam jak moja była wychowawczyni z podstawówki ryczała jak bóbr w czasie transmisji pogrzebu Breżniewa, którą kazano nam oglądać zamiast lekcji.
Zgłoś
McQurwa 2020-04-20, 7:58 2
kothletino napisał/a:

No i dlaczego jego głos jest równy mojemu... :/

bo Twój jest gównowarty

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Vrog 2020-04-20, 8:02 5
DariuszKalafior napisał/a:

Krew mnie zalewa jak widzę takich ludzi. Dlaczego ten nasz polski naród jest TAK GLUPI w 50% ??? Za 100 euro miesięcznie wykupili sobie władze , wstyd na całą Europę i świat !

A powiedz mi kto według Ciebie ma zarządzać krajem? Myślisz że polityk to pracuję dla dobra kraju? Każdy który zasiada w ministerstwie to w pierwszej kolejności myśli o sobie a jak już musi to zrobi coś dla obcych. Byłbym politykiem sam bym korzysta z przywilejów jak się da bo mogę i mi się to by należało. Taki zawód polityka, kradniesz według prawa.
Zgłoś
rbt-elektro 2020-04-20, 8:41 3
Do długopisu się kretyn modli...
Ja pierdole
Zgłoś
edmund 2020-04-20, 8:45 3
fake, ale ktoś nie łapie dlaczego
Zgłoś
Pawehan 2020-04-20, 8:53 3
Demokracja jest zła bo dwóch żuli pod sklepem ma więcej głosów niż profesor uniwersytetu.
Zgłoś
PierógZmięsem 2020-04-20, 8:56
jak on dziwnie klęczy

Robić,albo nie robić.Nie próbować.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów