📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mexykanin napisał/a:
Kurwa no. Nie ruszają mnie rozjebani ludzie, a jak patrze na to gówno i sobie pomyśle że gdzieś tam np. w Australii takie skurwysyństwo do domu może wleźć to ciary mnie przechodzą... Co ze mną nie tak?!?
mi takie skurwisyństwo usiadło na parapecie (polska) ojciec
wysrała tasiemca nic więcej
Hassos napisał/a:
Coś podobnego
To jest tak kurewsko obrzydliwe, że chyba potrzebowałabym napalmu, by wyjarać to coś.
Burn it with fire?
Tak jak ktoś wcześniej napisał, nie ruszają mnie ludzkie flaki (na żywo ani na hardzie), a takie coś mnie rusza bardziej, bo jakoś mam dziwną świadomość, że takie gówno może kiedyś MNIE zeżreć od środka żywcem.
A jak mi flaki wyjdą na wierzch to i tak nie będę świadom tego :p
Tak jak ktoś wcześniej napisał, nie ruszają mnie ludzkie flaki (na żywo ani na hardzie), a takie coś mnie rusza bardziej, bo jakoś mam dziwną świadomość, że takie gówno może kiedyś MNIE zeżreć od środka żywcem.
Cytat:
Typ jest nieliczny, obejmuje około 320 gatunków, z czego 11 stwierdzono w Polsce
Ja pierdole :O
fryc88 napisał/a:
Burn it with fire?
Oj wierz mi, flaki mogą wyjść z człowieka podczas gdy jest on świadomy. Na przykład ktoś może ciąć cię szablą/kataną/inną bronią białą, flaki ci wypłyną i będziesz przytomny i przy odrobinie szczęścia włożą ci je spowrotem a ty przeżyjesz.
Kurna, lata temu miałem podobną sytuację. Rzucałem se jeno z kuzynem piłkę do kosza - gnojek byłem, lata temu - i poszła piła za daleko. Pacło w takiego dużego żuka co wszyscy wiedzą - duże to i śmierdzi jak ruszać. No i właśnie z niego po tym jak piła go jebła - wylazł taki sam - kosmita!!!
Jakaś łodyga z dupy? WHAT THE FUCK!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów