📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kurwa no. Nie ruszają mnie rozjebani ludzie, a jak patrze na to gówno i sobie pomyśle że gdzieś tam np. w Australii takie skurwysyństwo do domu może wleźć to ciary mnie przechodzą... Co ze mną nie tak?!?
Tak z ciekawości szukałem co to może być Tylko nie do końca jestem pewien czy to jest to.
Nicienie- zarażenie nicieniami zawsze kończy się tragicznie. Aż do śmierci zwierzęcia możemy nie uświadamiać sobie, że coś jest nie tak. Najczęściej pasożyty wewnętrzne występują tylko w kraju pochodzenia modliszki, więc mogą być przywleczone z owadami z odłowu, ale nie ma niebezpieczeństwa "złapania" pasożytów od owadów hodowlanych od kilku pokoleń w niewoli. Modliszka zostaje pożarta od środka, robi się apatyczna i pada, po jej śmierci z odwłoka możemy wyciągnąć nitkowate "robaki". info ze strony forum.dracomagazyn.pl/showthread.php?t=399
Nicienie- zarażenie nicieniami zawsze kończy się tragicznie. Aż do śmierci zwierzęcia możemy nie uświadamiać sobie, że coś jest nie tak. Najczęściej pasożyty wewnętrzne występują tylko w kraju pochodzenia modliszki, więc mogą być przywleczone z owadami z odłowu, ale nie ma niebezpieczeństwa "złapania" pasożytów od owadów hodowlanych od kilku pokoleń w niewoli. Modliszka zostaje pożarta od środka, robi się apatyczna i pada, po jej śmierci z odwłoka możemy wyciągnąć nitkowate "robaki". info ze strony forum.dracomagazyn.pl/showthread.php?t=399
Cholera, ale jak to się zmieściło... przecież taka modliszka to też ma narządy T_T
Btw, ciekawe czy to coś też zabił... bo jeśli nie to mógł zostawić modliszkę, a niech sobie mieszka.
Btw, ciekawe czy to coś też zabił... bo jeśli nie to mógł zostawić modliszkę, a niech sobie mieszka.
znajduje sie to na sadolu, wiec jest to modliszka sadola, zgadza sie?
Idąc tym tropem... To poprostu penis tej samicy modliszki, tylko taki troche samodzielny (analogia do rodzaju Homo Sapiens - w tym wypadku tez czesto penis decyduje).
Dziekuje za uwage.
Pozdrawiam - Wasz ekspert.
znajduje sie to na sadolu, wiec jest to modliszka sadola, zgadza sie?
Idąc tym tropem... To poprostu penis tej samicy modliszki, tylko taki troche samodzielny (analogia do rodzaju Homo Sapiens - w tym wypadku tez czesto penis decyduje).
Dziekuje za uwage.
Pozdrawiam - Wasz ekspert.
to jest pijawka
Tasiemiec ??
Przerażające Aż bałbym się to dać kotom na pożarcie x) ,że zamiast kot, to to pożre kota od środka, potem wyjdzie w sierściucha taki pyton i zje mnie x(
A takie coś atakuje kobiety? Bo niektóre to też mi się wydaje jakby były puste od środka?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów