📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
dogip napisał/a:
A tam upolowała. Padlinę wpierdala ptak był już martwy.
Dokladnie to samo chcialem napisac. Upolowac to sobie moze karalucha.
Modliszki to skurwiele
dogip napisał/a:
plastic napisał/a:
A tam się znacie ,,Naukowcy bowiem już jakiś czas temu zaobserwowali, że modliszkom czasem udaje się dopaść i zabić małe ptaki. Jak dotąd jednak uznawali takie zachowanie za raczej wyjątek niż regułę. Najnowsze badania wykazały jednak, że zabijanie ptaków to u tych owadów zupełnie normalna sprawa. Naukowcom udało się zgromadzić 147 udokumentowanych przypadków pożarcia ptaków przez modliszki, do których doszło w 13 różnych krajach. Jak się okazało, polowanie na ptaki praktykuje 12 podgatunków tych owadów, a ich ofiarą regularnie pada aż 24 gatunki ptaków."
dogip napisał/a:
plastic napisał/a:
maxmania.pl/nauka/ptak-obiad-czyli-naukowcy-ujawniaja-mordercze-zapedy...
To chyba koliber, chciał się pewnie nachlać nektaru i sam został zechlany
To nie ptak tylko koliber tumanie. Każdy wie, że to są owady.
@Macx83wwww dzieki za ciekawostke, w ogóle o tym nie słyszałem. Stara zasada, że Sadistic uczy, Sadistic bawi jak zawsze prawdziwa
Harry Pojeb napisał/a:
owadem to kurwa jesteś ty ale w swojej zjebanej głowie !!
Modliszka kurwa co?
Harry Pojeb napisał/a:
Ty chory zjebie, koliber to najmniejszy ptak Świata
~Nei napisał/a:
Play
Rewind 5s
Forward 5s
00:35
-00:36
Mute
Settings
Było już w komentarzach na youtube, ten film to fake, t.j jaszczurka była trzymana siłą, przez nagrywających film :/ , widać to chociażby od 0:37s...
@~Nei
i wg ciebie ta jaszczurka zachowuje się normalnie? łapałeś kiedyś jaszczurki, za małolata? ja łapałem jaszczurki i widywałem modliszki w ich naturalnym środowisku. żaden ze mnie ekspert ale postawiłbym pieniądze na każdego zdrowego ptaka / jaszczurkę (rozmiarów jak na filmie) przeciw zdrowej modliszce.
i wg ciebie ta jaszczurka zachowuje się normalnie? łapałeś kiedyś jaszczurki, za małolata? ja łapałem jaszczurki i widywałem modliszki w ich naturalnym środowisku. żaden ze mnie ekspert ale postawiłbym pieniądze na każdego zdrowego ptaka / jaszczurkę (rozmiarów jak na filmie) przeciw zdrowej modliszce.
Może chociaż mu loda zrobiła przed mortem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów