📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
idealne zwierzątko...! gdybym nie miał żony, dziecka i dwóch kotów sam bym takie hodował
Modliszka gwinejska (Sphodromantis gastrica) na filmiku samica gatunek modliszki jeden z najbardziej agresywnych
Sam też miałem modliszki, spoko zwierzątka ale żarłoczne, raz trzymałem w jednym terrarium z jaszczurką którą znalazłem na działce bo w sumie i jaszczurki i modliszki jedzą świerszcze to myślałem, że się zgodzą jakoś, a po jakimś czasie został tylko nie do końca obgryziony szkielet jaszczurki i najedzona do syta modliszka.
Hehe ak patrzę na te zwierzątko to od razu mi się przypomina:
i trzy życzenia poszły się jebać, dziękujemy ci kurwo modliszko...
Oczywiscie nie z wigilijnymi, a z tymi co miala spelnic, tymi trzema oczywiscie
Rozjebałbym kapciem to zielone gówno.
Fajne biciwo. Masz pełną wersję?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów