Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
bloodwar 2012-11-20, 20:17
Co to znaczy "Udtaw się wuju"?

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
C................m 2012-11-20, 20:19
wierze w siebie ^_^
Zgłoś
Breakdrowser 2012-11-20, 20:20 7
Fejk. Zwolennicy PO nie modlą się.

Jako nowocześni ateiści-homofile pieprzą się w dupska!
Zgłoś
JedzMojLagier 2012-11-20, 20:22 1
@up nie tak dawno skonczyl podstawowke, a zapomnial jak wyglada mala literka 'Ł', chyba czas przypomniec sobie elementarz, co bloodwar ?

'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'
Christopher Paolini
Zgłoś
rockface123 2012-11-20, 20:22 1
o mój szatanie, zbawco światła wierze w ciebie że rozpierdolisz na strzępy PIS i PO oraz wszystkich idiotów głosujących na polityków.

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
JezusToŻyd 2012-11-20, 20:24 5

Cytat:

Od: ScrappyCoco Do: JezusToŻyd
Temat: Żyd [ 2012-09-09, 17:22 ]
Twój stary też, ale czy to powód, żeby pisać o tym w miejscu na nazwę użytkownika?

Zgłoś
Breakdrowser 2012-11-20, 20:28 1
@JedzMojLagier

Kurwa, uważaj jak używasz @up. Już szykowałem posta plującego w Ciebie jadem i nienawiścią.
Zgłoś
JedzMojLagier 2012-11-20, 20:53 1
Breakdrowser napisał/a:

@JedzMojLagier

Kurwa, uważaj jak używasz @up. Już szykowałem posta plującego w Ciebie jadem i nienawiścią.

bylo sie wyrywac przede mnie tym swoim komentarzem ? zniweczylem twoj plan nikczemniku

'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'
Christopher Paolini
Zgłoś
MareKSG 2012-11-21, 0:47 6
Wierzę, że w końcu komuś uda się wysadzić sejm i będzie spokój.
Zgłoś
killerZeWsi 2012-11-21, 3:00
@JedzMojLagier
A ja zwątpiłem w swoją znajomość języka polskiego i zacząłem sprawdzać, czy "modlą" pisze się z "ł" na końcu... Ale jest trzecia w nocy a ja zrobiłem całkiem sporo, więc mam dobre usprawiedliwienie
Zgłoś
pylaochos 2012-11-21, 10:53 1
Widzę, że gówno na PiS będzie leciało zawsze. A co do Smoleńska - goscie próbóją ustalić co się naprawdę stało, inni im utrudniają, co wam daje prawo do tego, że wasza racja przebija wszystkich ekspertów i dowodów? Mówię BO TAK - dlatego mają przestać z ogarnieciem tego co tam się stało? Wsadzić najlepiej głowę w piasek - albo jeszcze lepiej - w dupe. Młodzi wykształceni z większych miast - tylko splunąć.

Sadistig bafi i óczy . Należę do Narodowego Frontu Wyzwolenia Szparagów. Jestem za uwolnieniem krasnali ogrodowych.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
Zgłoś
bimbastah 2012-11-21, 11:16
Jednego i drugiego z tego komiksu zamknął bym w psychiatryku no ale choy... tłuszcza ma w co wierzyć i czym się zajmować przy okazji wiedząc na kogo ma głosować a "góra" zaciera tłuste rączki
Ciekawe czy ten cyrk będzie trwać kolejne 20 lat.
Zgłoś
masabitumiczna 2012-11-21, 15:32 2
@ pylaochos - Jakby chcieli wyjaśnić co się stało to nie byłoby problemu... Oni (Macier i s-ka) z każdej najmniejszej poszlaki (czasem wyimaginowanej) wysnuwają daleko idące wnioski, a że było ich wiele i każda bardziej absurdalna od poprzedniej to nie dziw się, że duża część ludzi nie traktuje ich poważnie. Zadałem sobie ten trud i obejrzałem kilka "wystąpień" Macierewicza na ten temat, przeczytałem kilka artykułów i zauważyłem manipulacje różnymi danymi na dużą skalę. Dane często były naciągane do aktualnie omawianej tezy. A z tego co wiem to z sekcji pasażerów wynika, że nie mieli popękanych bębenków co pozwala stwierdzić, że nie było nagłej zmiany ciśnienia występującej przy wybuchu.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów