kto przegapił może odmówić modlitwe przed snem..a zaraz po tym
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taa, jakiś "sadol" se wydrukował, przykleił nad biurkiem i machnął fotkę do internetów. Czy wojna ze starszymi ludźmi na prawdę jest warta tak żałosnych sztuczek?
up@
dokładnie! , zawsze można dziadka ze schodów zepchnąć , babcie zaciąć w windzie! da się tylko trzeba od kompa wstać heheh
dokładnie! , zawsze można dziadka ze schodów zepchnąć , babcie zaciąć w windzie! da się tylko trzeba od kompa wstać heheh
Fejk.
A jeśli nawet nie - niech się modlą za co chcą. Komu to przeszkadza? Tobie przeszkadza? No to masz kurewsko nieciekawe życie.
Łbów nie ucinają, piwa pić nie zabraniają, wieprzowiny jeść nie zabraniają - no żyć, nie umierać! Generalnie ksiądz za bardzo nie ingeruje w życie osoby niewierzącej, takiej jak ja. Przynajmniej ja tego nie odczuwam.
A jeśli nawet nie - niech się modlą za co chcą. Komu to przeszkadza? Tobie przeszkadza? No to masz kurewsko nieciekawe życie.
Łbów nie ucinają, piwa pić nie zabraniają, wieprzowiny jeść nie zabraniają - no żyć, nie umierać! Generalnie ksiądz za bardzo nie ingeruje w życie osoby niewierzącej, takiej jak ja. Przynajmniej ja tego nie odczuwam.
Teraz to kółko złe bo sie modli,wyśmiać katolika jest trendy, a babcia w internecie nie zobaczy! Ale jakby babcia powiedziała: choć wnusiu sie pomodlić, dostaniesz pieniążka z renciny czy emeryturki, to wnusio by popierdalał tak, że aż by kuboty spadały i klepały, a sąsiedzi by wyglądali komu brawo na klatce biją...
@ Magik2501
Nie mogę się z Tobą zgodzić. Im więcej ludzi wierzących, tym więcej praw rości sobie kościól (celowo z małej litery), już mamy restrykcyjne prawo aborcyjne, próba zakazu handlu w niedzielę itp. Więc proszę nie broń tych debili, bo oni nie bronią praw ateistów, tylko na siłę wszystkich do jednego worka.
Nie mogę się z Tobą zgodzić. Im więcej ludzi wierzących, tym więcej praw rości sobie kościól (celowo z małej litery), już mamy restrykcyjne prawo aborcyjne, próba zakazu handlu w niedzielę itp. Więc proszę nie broń tych debili, bo oni nie bronią praw ateistów, tylko na siłę wszystkich do jednego worka.
@up
Masz rację, ateiści powinni zapierdalać również w niedzielę, popieram!
Masz rację, ateiści powinni zapierdalać również w niedzielę, popieram!
@kotorminator
Magik2501 prezentuje bardzo zdrową postawę - jest niewierzący, ale nie wylewa kupy gówna na Kościół (celowo z wielkiej), bo czegoś nie rozumie. Uważasz się za niewierzącego? Świetnie, Twój wybór. Ale nie masz prawa obrażać kogoś, kto ma inne poglądy niż Ty.
ponieważ aborcja zawsze, ale to zawsze jest zabiciem drugiego człowieka - czy to chorego, czy zdrowego, ale jednak człowieka - a Kościół zdaje się być ostatnim bastionem (chociaż mogę się mylić), który żąda uszanowania życia ludzkiego. Czekam na falę hejtu z Twojej strony. Pozdrawiam
Magik2501 prezentuje bardzo zdrową postawę - jest niewierzący, ale nie wylewa kupy gówna na Kościół (celowo z wielkiej), bo czegoś nie rozumie. Uważasz się za niewierzącego? Świetnie, Twój wybór. Ale nie masz prawa obrażać kogoś, kto ma inne poglądy niż Ty.
kotorminator napisał/a:
już mamy restrykcyjne prawo aborcyjne
ponieważ aborcja zawsze, ale to zawsze jest zabiciem drugiego człowieka - czy to chorego, czy zdrowego, ale jednak człowieka - a Kościół zdaje się być ostatnim bastionem (chociaż mogę się mylić), który żąda uszanowania życia ludzkiego. Czekam na falę hejtu z Twojej strony. Pozdrawiam
Xaahaar napisał/a:
@ up
A islamiści pracują w niedziele?
Dla nich, zdaje się, dniem wolnym jest piątek, więc w niedzielę chyba pracują.
przecież to już dawno mówili, że fejk. Dzizes jakie wy zacofane wy w internetach..
Chuj z tym, że fejk. Dobrze obrazuje mentalność tego ciemnogrodu. Zamiast upierdolić administrację, tak zwaną "władzę" za to, że wysrane ma na gospodarkę wodną - modlić się o deszcz. I tak dalej. Oto Wolska.
@ dziadek
Chusteczkom po nocnym fapowaniu tez pogrzeb robisz?
@ dziadek
Chusteczkom po nocnym fapowaniu tez pogrzeb robisz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów