Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przecież to biały
Będę się upierał, że to jednak Amerykanin.
To nie torebka, to pierwowzór kołczanu prawilności.
Kurwa! Zrobił torebkę ze swojego kuzyna!
Dopiero zrobi z niego torebkę.
Najpierw go oprawi żeby spuchł a później rozpruje i zje te bebechy co się nadają.
A Ty co byś zrobił jakbyś nie miał co wpierdalać?
Zjadłbyś teściową?
On przynajmniej opierdoli mózg
Ma ktoś film jak oni polują na te małpy ? Zapierdalają za nimi po drzewach czy czymś strzelają z ziemi ?
Łapią u siebie w stadzie.
Ma ktoś film jak oni polują na te małpy ? Zapierdalają za nimi po drzewach czy czymś strzelają z ziemi ?
wojciech cejrowski zupa z małpy 2;33
Kurwa! Zrobił torebkę ze swojego kuzyna!
Odpierdolcie się od indiańca. Indianie to jedne z najszlachetniejszych ludów. Pojęć typu fałsz, kłamstwo nawet nie ma u nich w języku. Żyją w zgodzie z naturą i nawet jeśli robią to brutalnie, to zabijają tylko tyle ile potrzebują. Nie są ani tak obrotni i pazerni jak biały człowiek ani tak leniwi jak czarnuchy. Spoko ziomusie.
Odpierdolcie się od indiańca. Indianie to jedne z najszlachetniejszych ludów. Pojęć typu fałsz, kłamstwo nawet nie ma u nich w języku. Żyją w zgodzie z naturą i nawet jeśli robią to brutalnie, to zabijają tylko tyle ile potrzebują. Nie są ani tak obrotni i pazerni jak biały człowiek ani tak leniwi jak czarnuchy. Spoko ziomusie.
Ok jasne. Wrzuć na luz, bo zakładając teorię ewolucji za prawdziwą to wszyscy jesteśmy kuzynami małp. Oczywiście jezus, pan bóg i królowa Polski maryja zawsze dziewica, stworzyli świat i wszystkie rzeczy widzialne oraz niewidzialne.
Ja bym się klocil czy tak jest do konca wystarczy zobaczyć ile lasów wykarczowali.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów