📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Yellow lagoon
Loaloa piwo to za mało za twoje posty na sadisticu, wiec masz tutaj drinka nad którym specjalnie dla ciebie pracowało kilku barmanów. Smacznego pij do dna.
Nie zapomnij przegryźć cytrynką żeby ci później z pyska czosnkiem nie jebało.
Nie zapomnij przegryźć cytrynką żeby ci później z pyska czosnkiem nie jebało.
Do dna !!! Tam czeka zagryzka
ale tam musi jebać
Abstrahując od śmieszności zdjęcia, bo faktycznie ktoś miał pomysł, jakimi trzeba byc zjebanymi łbami, zeby szczac do zapchanego pisuaru. Przecież wiadomo, jaki bedzie efekt takiego działania i ze ktoś to bedzie musiał przepychać.
Nie wiem, czy zdjecie jest zrobione w Polsce, ale wielokrotnie widziałem u nas takie rzeczy, czy to w kinach, centrach handlowych czy szkołach i niestety uważam, ze mentalnie tkwimy dalej w głębokim PRL...
To protect the sheep you gotta catch the wolf.
Nie wiem, czy zdjecie jest zrobione w Polsce, ale wielokrotnie widziałem u nas takie rzeczy, czy to w kinach, centrach handlowych czy szkołach i niestety uważam, ze mentalnie tkwimy dalej w głębokim PRL...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów