chory wywiad
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
chorzy people
Bojówka kolejorza, spierdalać!!!
Ostatni skurwiel powinien zostać rzecznikiem prasowym Lecha
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
ja mam lepszy telewizor i się nim nie chwale
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
widać autor też jakiś ułom. zamiast ściągnąć filmik to nagrywał monitor debil.
widze ze ci co komentują tu na forum sa bardziej chorzy od tych dzieciaków oby zadnemu z was sie takie dziecko nie przytrafiło zal mi was
@moni3219
Coś taka wrażliwa - pewnie sama masz niedojebanego bachora Jakby mi się taki ułom urodził to bym chuja oddał do jakiegoś ośrodka (albo utopił w studni ) i montował następnych aż do skutku...
@bolo11
Masz namiar na jakiś dłuższy materiał z tymi zjebami? Ja ze swojej strony polecam film dokumentalny "złota rybka" - też o takich pokemonach upośledzonych,można niezłą bekę z nich kręcić
ale nie ma bata- ci skurwiele kładą tych od Lecha na łopatki
sadistic.pl/reprezentacja-polski-vt57951.htm
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Coś taka wrażliwa - pewnie sama masz niedojebanego bachora Jakby mi się taki ułom urodził to bym chuja oddał do jakiegoś ośrodka (albo utopił w studni ) i montował następnych aż do skutku...
@bolo11
Masz namiar na jakiś dłuższy materiał z tymi zjebami? Ja ze swojej strony polecam film dokumentalny "złota rybka" - też o takich pokemonach upośledzonych,można niezłą bekę z nich kręcić
ale nie ma bata- ci skurwiele kładą tych od Lecha na łopatki
sadistic.pl/reprezentacja-polski-vt57951.htm
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
beka z wieprzów, myślisz, że jakby dało się ściągnąć to nagrywałbym telefon?
@bolo11 wszystko się kurwa da ściągnąć. Trzeba tylko chcieć i potrafić.
Zciągnął filmik ale nie widział sensu z powrotem wrzucać go do internetu więc nakręcił reamake.
"widać autor też jakiś ułom. zamiast ściągnąć filmik to nagrywał monitor debil"
Zciągnął filmik ale nie widział sensu z powrotem wrzucać go do internetu więc nakręcił reamake.
bolo11, wykaż się ściągając to normalnie, później poproś jakiegoś moda żeby ci to podmienił, bo filmik zbyt fajny żeby był w takiej chujowej formie, domyślam się że filmik był na jakiejś stronie używającej jakiegoś pokręconego formatu filmików. tutaj masz instrukcję jak to zrobić sadistic.pl/jak-wrzucac-filmiki-z-nie-wrzucalnych-serwisow-vt40826.htm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów