📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
IdeaLiście napisał/a:
w środku pewnie 69 na stojąco było
pqr2 napisał/a:
było
Może mu chodziło o to że w środku 69 było?
tytanowy_janusz napisał/a:
Nie nauczą się ... chociaż z drugiej strony - pewnie niejeden by ją schrupał
Trochę chuda, no ale jak się nie ma mięsa to i rosół na kościach się ugotuje.
ja bym ją wpierdolił nawet jak by się nie zaczeła.
pewnie ona mu loda a on jej minetę :
Janku, autorze tematu - jeśli chcesz link - proszę:
sadistic.pl/31361.htm
Jako "~" daj przykład innym i doprowadź do przeniesienia tego tutaj, a nie się tu wkurwiasz Nie zaśmiecaj forum.
sadistic.pl/31361.htm
Jako "~" daj przykład innym i doprowadź do przeniesienia tego tutaj, a nie się tu wkurwiasz Nie zaśmiecaj forum.
bobasse, Nie wkurwiam się
jakbym napisał po angielsku "GTFO" to brzmiałoby bardziej kulturalnie, niż "wypierdalaj".
A filmiki podobne, można zrobić zbiorczy, ale mi na tym osobiście nie zależy.
bobasse, BTW - zawsze szukam po tagach, a tam mamy tagi "zjedzona cheerleaderka" (powtórzenie tematu), oraz "raptor".
Z grubsza mówiąc - tag powinien być słowem kluczowym, skojarzeniem. W tym przypadku (z całym szacunkiem dla autora) ale tagi zostały zjebane.
jakbym napisał po angielsku "GTFO" to brzmiałoby bardziej kulturalnie, niż "wypierdalaj".
A filmiki podobne, można zrobić zbiorczy, ale mi na tym osobiście nie zależy.
bobasse, BTW - zawsze szukam po tagach, a tam mamy tagi "zjedzona cheerleaderka" (powtórzenie tematu), oraz "raptor".
Z grubsza mówiąc - tag powinien być słowem kluczowym, skojarzeniem. W tym przypadku (z całym szacunkiem dla autora) ale tagi zostały zjebane.
tytanowy_janusz napisał/a:
W tym przypadku (z całym szacunkiem dla autora) ale tagi zostały zjebane.
Dobrze, że Twoja "chearleaderka" (z całym szacunkiem) nie jest zjebana I już wyszukiwarka po tym tagu nie znajdzie Twojego tematu.
Wiem, , dlatego już milknę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów