📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Bokser bardzo ciekawy oraz widowiskowy, tylko szkoda, że ta widowiskowość odbiła się na jego zdrowiu.
In vino veritas
ile bym dał żeby zobaczyć walkę Aliego z Tysonem i Kliczkę do tego. Ciekawie by było I to w szczycie kariery ich wszystkich. Kiedyś boks był agresywny i widowiskowy, teraz to bardziej szachy. Daję parę lat dla boksu, ludzie chętniej będą oglądali walki mma w klatkach bo więcej się tam dzieję i boks nie będzie już taki opłacalny.
kurwa akurat pijemy i gadalismy o Mohomedzie Alim i Rockim Marsjano. Kurwa wchodze tu i ale zbieg okoliczności:D
jedyny czarny muzułmanin którego tu akceptują
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów