Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no żeby nie czasem, odłączaliście kiedykolwiek akumulator? No tak się składa, że bez kombinerek chociaż to się można w dupę ugryźć a nie zdjąć te obejmy. A ten coś pomachał łapami, złapał jak piórko i pobiegł w stronę zachodzącego słońca. Jak się robi fejki to chociaż niech choć trochę wyglądają...
Ty chyba mojej ciotki nie znasz ani jej samochodu
Ona ma akumulator podpięty na "słowo honoru" w swoim oplu i to na własne życzenie bo tak jej doradził gość z feuvertu podczas wymiany, że lepiej aby było luźno bo wtedy łatwiej wyjąć
Więc jestem w stanie uwierzyć, że są na świecie auta z niedokręconymi akumulatorami.
co ty pierdolisz. 80tki to zajebiste auta, prowadzenie moze i srednie ale cena eksploatacji, czesci i to ze to sie nie psuje daje nam idealne auto dla osob poruszajacych sie z punktu a do b. Mialem b3 1.8s z 89 roku, niby kurwa 90 koni a z kampingiem nie jedna trase 550+ km (w 1 strone!) robilem a palila po miescie max 12 litrow gazu. Czesci to po 10 zl na allegro sie kupowalo albo ze szrotu. Tesknie za tym autem, nie to co obecne gowna z lat 2000+, a ludzie dalej mysla ze rocznik cos znaczy
@gupochuj
co ty pierdolisz. 80tki to zajebiste auta, prowadzenie moze i srednie ale cena eksploatacji, czesci i to ze to sie nie psuje daje nam idealne auto dla osob poruszajacych sie z punktu a do b. Mialem b3 1.8s z 89 roku, niby kurwa 90 koni a z kampingiem nie jedna trase 550+ km (w 1 strone!) robilem a palila po miescie max 12 litrow gazu. Czesci to po 10 zl na allegro sie kupowalo albo ze szrotu. Tesknie za tym autem, nie to co obecne gowna z lat 2000+, a ludzie dalej mysla ze rocznik cos znaczy
Urzekła nas twoja historia
rocznik cos znaczy
Bo znaczy. To że ceny eksploatacji są niskie to też gówno znaczy bo każdy stary grat jest tani w utrzymaniu. I to że silnik sam w sobie działał bezawaryjnie (uszczelniacz na wale ci ciekł na pewno) pomimo wieku i przebiegu to sie nie ma co dziwić jak ten gruz miał 90 koni z 1.8 silnika. Plastiki trzeszczą, luzy na korbie od otwierania szyb, fotel wypierdziany, zgnilizna pod wykładziną (szyby nie parowały od środka?) niemiec się ze 100 razy spuścił na boczki drzwi. Twarde kloce że w razie wypadku zamiast pochłonąć na siebie energię to walisz w przeszkodę i ci wątrobę wyrywa ale ważne że mało do wyklepania.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów