📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Co w tym dziwnego?
Baba je, pije, sra, szcza, pachnie, pierdzi i czasami nawet śmierdzi
WS46 napisał/a:
Co w tym dziwnego?
Nawet czasem coś po ludzku powie.
Kriski napisał/a:
Nawet czasem coś po ludzku powie.
Nie przesadzałbym za bardzo z takim stwierdzeniem.
beka jak duży chłop
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Szatan przez nią przemówił.
Też mi się wydaje, że skoro tak srogo beka, to ma spory prześwit w gardle i robi z połykiem
Lepiej tędy niż tamtędy.
eliveruss napisał/a:
Też mi się wydaje, że skoro tak srogo beka, to ma spory prześwit w gardle i robi z połykiem
Jakby miała spory prześwit w gardle to by żadnego dzwięku nie wydała przy bekaniu.
eliveruss napisał/a:
Eee tam czy z połykiem, czy bez - beka, czyli jak się piwka napiję i beknę to nie będzie miała mnie za ostatniego chama i prostaka jak obecne "księżniczki". Uśmiech ma ładny, ogólnie jest taka całkiem urocza.
No i to jęknięcie w 0:06 - tak by jęknęła, gdybym jej swoją mikrokuśkę wsadził ... i w sumie na jęknięciu by się skończyło xD
WS46 napisał/a:
Co w tym dziwnego?
hmmm czyli jednak oglądanie bez dźwięku tłumaczyło by kompletny brak sensu tego filmiku tutaj(nie żeby tą wiedzą miał sens ale mniej ;D)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów