Pod wielką krokwią stoją na śniegu dwaj dziennikarze TVP w niebieskich kurtkach. Teraz będzie skakał Małysz - mówi jeden. A pewnie skoczy daleko jak zawsze więc mamy czas. No to opowiem ci kawał- powiedział dziennikarz pierwszy. Drugi go uważnie słucha, tym czasem Małysz wybija się już z progu.
Dziennikarz TVP 1 - Wiesz stary co Adam Małysz ma w kuchni ?
Dziennikarz TVP 2 - słyszałem to... Ma łyżki.
W międzyczasie Słychać owacje i krzyki zachwytu, Małysz pobił rekord skoczni.
Dziennikarz TVP 1 - Gówno prawda - Małysz w kuchni ma ryż.
Do dziennikarzy podchodzi spokojnie Adam Małysz z nartami w dłoni. Zdejmuje powoli gogle jak na mistrza przystało i przerywa dziennikarzom rozmowę. Panowie, skończcie już. Ciągle te pytania... co Adam Małysz ma w kuchni. Odpowiedz jest bardzo prosta. Wystarczy pomyśleć ? Nie dajecie rady ? Dam podpowiedż. - Adam Małysz powoli oblizał językiem wąsy po czym dodał. - Widzieliście kurwa kiedyś na trybunach moją żonę ?
Dziennikarz TVP 1 - Wiesz stary co Adam Małysz ma w kuchni ?
Dziennikarz TVP 2 - słyszałem to... Ma łyżki.
W międzyczasie Słychać owacje i krzyki zachwytu, Małysz pobił rekord skoczni.
Dziennikarz TVP 1 - Gówno prawda - Małysz w kuchni ma ryż.
Do dziennikarzy podchodzi spokojnie Adam Małysz z nartami w dłoni. Zdejmuje powoli gogle jak na mistrza przystało i przerywa dziennikarzom rozmowę. Panowie, skończcie już. Ciągle te pytania... co Adam Małysz ma w kuchni. Odpowiedz jest bardzo prosta. Wystarczy pomyśleć ? Nie dajecie rady ? Dam podpowiedż. - Adam Małysz powoli oblizał językiem wąsy po czym dodał. - Widzieliście kurwa kiedyś na trybunach moją żonę ?
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis