18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:49
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-22, 17:47
Mój kawał o kuchni Adama Małysza
z................u • 2010-12-05, 23:16
Pod wielką krokwią stoją na śniegu dwaj dziennikarze TVP w niebieskich kurtkach. Teraz będzie skakał Małysz - mówi jeden. A pewnie skoczy daleko jak zawsze więc mamy czas. No to opowiem ci kawał- powiedział dziennikarz pierwszy. Drugi go uważnie słucha, tym czasem Małysz wybija się już z progu.
Dziennikarz TVP 1 - Wiesz stary co Adam Małysz ma w kuchni ?
Dziennikarz TVP 2 - słyszałem to... Ma łyżki.
W międzyczasie Słychać owacje i krzyki zachwytu, Małysz pobił rekord skoczni.
Dziennikarz TVP 1 - Gówno prawda - Małysz w kuchni ma ryż.
Do dziennikarzy podchodzi spokojnie Adam Małysz z nartami w dłoni. Zdejmuje powoli gogle jak na mistrza przystało i przerywa dziennikarzom rozmowę. Panowie, skończcie już. Ciągle te pytania... co Adam Małysz ma w kuchni. Odpowiedz jest bardzo prosta. Wystarczy pomyśleć ? Nie dajecie rady ? Dam podpowiedż. - Adam Małysz powoli oblizał językiem wąsy po czym dodał. - Widzieliście kurwa kiedyś na trybunach moją żonę ?
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Conscribo 2010-12-05, 23:20
pisałem już, że srogo wkurwia mnie tekst o kuchni?
Zgłoś
z................u 2010-12-05, 23:28
@up nie mówiłeś, bo tu się pisze.
Zgłoś
Mr.Drwalu 2010-12-06, 6:35
Tyle pisania poszło sie jebać
Z resztą 2 kawały w jednym nie ma piwa...
Zgłoś
R................s 2010-12-07, 11:45 1
Kurwa następny Szpakowski rośnie... następny będzie pierdolił na antenie.
Zgłoś
mati_and1 2010-12-19, 3:37 4
Szkoda, że nie ma opcji "wylej piwo" za chujowy temat bo ten "kawał" w ogóle nie jest kurwa śmieszny a ty "znawcaekranu" starasz się pozować na elokwentną osobę i myślisz, że jesteś zabawny ale sie kurwa grubo mylisz.

Ps. Z góry dziękuję za twoją, zapewne "celną i ciętą ripostę", którą niewątpliwie napiszesz, po której pewnie ze wstydu będę musiał wyjechać z kraju.
Zgłoś
m................x 2010-12-19, 3:39
nie ma wymagania ze jak cos jest w poczekalni przez kurwa 2 tygodnie to trafia na suchary?
Zgłoś
Hubert0501 2010-12-19, 3:48 5
Nie mam pojecia o co chodzi, ale biorac pod uwage ze jest 4 ranow w sobote to jest sukckes ze odczytalem do onca i ze dalem rade napisac ten komentarz. Pozdro.

Btw. Małysz wymiata!

Ok, ogarnąłem o co chodzi. W sumie kawał chujowy biorąc pod uwagę jakaą ilość energi musiałem włożyć żeby ogarnąć!
Zgłoś
kosciej 2010-12-19, 8:11
wpędzasz mnie w depresje tym humorem
Zgłoś
fuser 2010-12-19, 8:11
Chujnia do pięciokąta. Adam Małysz nie przeklina!
Zgłoś
Lupi 2010-12-19, 9:17
Ja pierdole... Wzbijasz sie chłopie na wyżyny... Chujowości...
Zgłoś
Metylator 2010-12-19, 10:09
Hubert0501 napisał/a:

[...] jest 4 ranow w sobote [...]

Niespodzianka! Dzisiaj jest niedziela. Marsz do kościoła!
Zgłoś
adrian1507 2010-12-19, 11:04
Odpierdolić się od Małysza.Żartować to można z tych polskich nielotów ale nie z naszego Orła z Wisły.
Zgłoś
m................l 2010-12-19, 11:23 1
@up:
jak z papieża można to i z małysza można
jak żartujemy z murzynów i żydów, to z polaków też
ze wszystkiego można
chuj z tym że małysz dobry jest i swoje wyskakał
pewnie pierwsze co jakbym go spotkał, to bym poprosił o autograf
ale zartować można
Zgłoś
Zwieszony 2010-12-19, 12:00
Ahh ten Małysz, z niego zawsze taki żartowniś był...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem