📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko tam wpaść ze sztachetą i kolejno ryje oprawić. Dlatego uważam, że emeryty nie powinni mieć praw wyborczych. Wnuki niańczyć kurwa, a nie chujową rozrywkę sobie robić z przyszłości kraju.
takie akcje to mógłbym cały dzień oglądać.
Neobolszewiczkie fanki Rafalala przyszły zakłócać wiec, wielkie rzeczy, to u tych zwierząt normalne. Wystarczy popatrzeć co ich odpowiedniki robią w USA razem z murzynami.
jebać jednych i drugich od 20 lat te kuxwy sie miedzy sobą rotują i naród w dupsko pakują a tv jak by to nie była to syf i kiła
zeozwatyelektryk napisał/a:
Tylko tam wpaść ze sztachetą i kolejno ryje oprawić. Dlatego uważam, że emeryty nie powinni mieć praw wyborczych. Wnuki niańczyć kurwa, a nie chujową rozrywkę sobie robić z przyszłości kraju.
Będziesz chciał na starość nie swoje dzieci niańczyć?
mam nadzieję, że następny szczep Korony będzie tak dobry, że te jebane mochery wytępi na dobre ..
Ciekawe jakimi dropsami ich pasą na tych wiecach,bo materiał musi dobrze czesać.
janlew napisał/a:
Neobolszewiczkie fanki Rafalala przyszły zakłócać wiec, wielkie rzeczy, to u tych zwierząt normalne. Wystarczy popatrzeć co ich odpowiedniki robią w USA razem z murzynami.
Co ma neobolszewizm do kłótni starych bab... Przestań wciskać wszędzie swoje posrane teorie rodem z nowogrodzkiej... Mamy demokratyczne wybory nich każdy robi i gada co chce ... To jest wlasnie demokracja moja jak i twoja joo p.s chuj mnie małpy z uas
Lechulec napisał/a:
I oni są opłacani z pieniędzy podatnika
Masz racje ,widac balony TVP info
Polska nie potrzebuje być najechana z zewnątrz. Jak widać prostym sposobem można doprowadzić ze sami się pozabijamy w imię jakiś pojebanych celów.
Ale wiecie, że tam te pytania zadawane przez "mieszkańców Końskiego" to zadawali zwiezieni ludzie z Pisu, zaś Duda leciał z czytaniem z promptera? Nie chce mi się wklejać fotek, wszystko można znaleźć.
Taka debata
Taka debata
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów