18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
Mój kraj, taki piękny
kurczak94 • 2013-12-03, 19:05
Jechałem dzisiaj tramwajem i jakiś rumun, cygan czy chuj wi co, brudne w każdym razie, weszło do wagonu, zaczęło coś śpiewać yyy... skrzeczeć po swojemu, a następnie żebrać od ludzi licząc na jakiegoś grosza, myśląc że jest czymś zajebistym czy coś. Całą akcję zbierania bałem się, żeby ktoś przypadkiem nie dał brudaskowi napiwku za tak wspaniały pokaz swoich ułomności. Na szczęście, nikt z obecnych w pojeździe nie zdobył się na tyle odwagi. W efekcie pierdolony nierób opuścił tramwaj bez złamanego grosza od żadnej z kilkudziesięciu osób
Odzyskałem wiarę w ludzi
Zgłoś
lorris 2013-12-04, 15:31 1
Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie w mieście taka reakcja to nic nadzwyczajnego. Tak więc utrwalajcie zachowanie, żeby nauka nie poszła w las
Zgłoś
Attero132 2013-12-04, 15:46
U nas w Radomiu to jeden gra a jego dziecko zbiera hajs i efekt dużo lepszy.
Zgłoś
lorris 2013-12-04, 15:51
Attero132 napisał/a:

U nas w Radomiu to jeden gra a jego dziecko zbiera hajs i efekt dużo lepszy.

Bardzo optymistycznie myślisz, że to jego
Zgłoś
h................o 2013-12-04, 17:24
Ja dzisiaj na moście Poniatowskiego spotkałem się z identyczną sytuacją, też rozwarł gębę i wył. To pewnie ten sam.
Zgłoś
SharpSe 2013-12-04, 17:25
Zauważcie drogie gimbozjeby że ten cygan nie żebrał tylko próbował zarobić. Tak jak to próbuje zarobić setki polskich grajków na ulicach. Co do autora to huj ci w żyć za "rumuna" i nie pucuj się już z tą poprawnością polityczną bo nie jest to tutaj mile widziane. Po prostu mulisz pojęcia a hejtujesz bo to jest teraz modne. Taki jesteś kurwa modny jak Jacykow.
Zgłoś
P................i 2013-12-04, 17:56 1
@up
Chyba Ci się kolego lejce popierdoliły. Popatrz na jebanego cygana i jego rzępolący akordeon, a na "polskiego grajka" poniekąd artystę... Dostrzegasz różnicę? Ten pierwszy wpierdala mi się do tramwaju jak czytam książkę (zawsze do drugiego wagonu, co by się maszynista nie przypierdolił) i zaczyna kaleczyć polskie przeboje typu "hej sokoły", tylko że za chuj się nie da tego słuchać, przy czym jego brudne dziecko łazi z kubkiem po kfc co niby litość wzbudza.... A drugi zaś wykupił sobie miejsce np. na rynku (albo nie jak jest ryzykant) i muzyką umila ludziom spacer, bo z reguły jak Polak wychodzi na ulicę grać na jakimś sprzęcie to odpierdala kawał dobrej roboty... Cygan próbował zarobić???? Że co proszę!? Człowieku, cygani ŻEBRZĄ albo KRADNĄ. Z jednym się z tobą zgodzę. Nie każdy Rumun (mieszkaniec Rumunii z dużej) jest cyganem, ale każdy cygan z akordeonem czy bez jest złodziejem. Amen.
Zgłoś
deadkennedy 2013-12-04, 20:03
Napisałeś "odwagę"?

Tfu, "odwagi"... w każdym razie, ojej.
Zgłoś
S................t 2013-12-04, 21:19 1
A ja to wam powiem, że lepszy taki co się stara robić cokolwiek, niż taki co żebra, albo kradnie co gorsza. Ale w sumie i tak spierdalać z polandii z tym kupskiem.
Zgłoś
Riva 2013-12-04, 21:22
rumun, cygan czy ch*j wi co, brudne- uśmiałam się hahahahaahahahah

Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me
Miej na wszystko wyjebane, a będzie Ci dane
Zgłoś
olamonolaplus 2013-12-05, 0:35
nie wiadomo co, bo spod brudu nie widać
Zgłoś
kurczak94 2013-12-07, 1:13
gwindak napisał/a:

... Co do autora to huj ci w żyć za "rumuna" i nie pucuj się już z tą poprawnością polityczną bo nie jest to tutaj mile widziane. Po prostu mulisz pojęcia a hejtujesz bo to jest teraz modne. Taki jesteś kurwa modny jak Jacykow.

kurwa, debilu. naucz się czytać ze zrozumieniem. napisałem "jakiś rumun, cygan czy chuj wi co", czyli nie stwierdziłem jednoznacznie że jest rumunem, ale też nie mogłem tego wykluczyć.

a co do poprawności politycznej, to to był sarkazm. amen
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów