18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Mój kraj, taki piękny
kurczak94 • 2013-12-03, 19:05
Jechałem dzisiaj tramwajem i jakiś rumun, cygan czy chuj wi co, brudne w każdym razie, weszło do wagonu, zaczęło coś śpiewać yyy... skrzeczeć po swojemu, a następnie żebrać od ludzi licząc na jakiegoś grosza, myśląc że jest czymś zajebistym czy coś. Całą akcję zbierania bałem się, żeby ktoś przypadkiem nie dał brudaskowi napiwku za tak wspaniały pokaz swoich ułomności. Na szczęście, nikt z obecnych w pojeździe nie zdobył się na tyle odwagi. W efekcie pierdolony nierób opuścił tramwaj bez złamanego grosza od żadnej z kilkudziesięciu osób
Odzyskałem wiarę w ludzi
Zgłoś
Scierwo_na_kupie_gnoju 2013-12-03, 19:06 57
Zgłoś
PodłyManiek 2013-12-03, 20:36 1
czyżby kraków vel maczetowo?
Zgłoś
s................9 2013-12-03, 21:29 29
Nie jakis Rumun tylko brudna cyganska spierdolina. Bede to powtarzal tak dlugo az w koncu ludzie zaczna rozrozniac przedstawiciela europejskiego narodu czyli Rumuna od niecywilizowanego gownojada ktory taborem przywedrowal z Indii do Europy czyli cygana, badz po politycznie poprawnemu Pana Roma.
Zgłoś
joystik1337 2013-12-04, 12:30 5
Pamiętam sytuację, w której podczas jazdy tramwajem, do wagonu wsiadła cyganka z dwójką cyganiątek, jedno nosiła na rękach, podczas gdy drugie zbierało żniwo do puszki. Widząc to, zacząłem głośno komentować frajerstwo, którym odznaczyli się pasażerowie - mówię " Oni kurwa za to żyją lepiej niż wy wszyscy, na prawde jesteście tacy ślepi ? " Zostałem uznany za kretyna przez większość pasażerów.
Zgłoś
Varyz 2013-12-04, 12:30
Racja, za Rumuna nie powinno być piwa.
Zgłoś
radik_88 2013-12-04, 12:34 3
trzeba było pomoc wysiąść sprzedając siarczystego kopa na ryj
Zgłoś
cicik 2013-12-04, 12:36
pewnie zajumał ze 5 portfeli ... sprawdź czy masz swój
Zgłoś
Zarammoth 2013-12-04, 12:37 4
Szkoda, że jeszcze w gratisie kanar go nie dorwał...

Zgłoś
vedkonner 2013-12-04, 12:38 4
Kurwa, przecież Rumun to to samo co Polak. W Rumunii cyganów co prawda jest od cholery, ale te pasożyty mieszkają tam w blaszanych gettach, a tamtejszych mieszkańców jedynie okradają.

Wyobraźcie sobie - w Polsce na przestrzeni pojawiło się od cholery gruzożerców, którzy podjebali ci trzy mikrofale w ciągu miesiąca. Jedziesz na wakacje do rodziny na wyspach, a tamtejsi wytykają ciebie palcami i wyzywają od brudasów. W porządku? No chyba nie.
Zgłoś
Machol 2013-12-04, 12:39
Zbieractwo jest dla ściemy, na tyłach wagonu inny brudas opierdalał portfele.

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
WydziałPolicji 2013-12-04, 12:47
Naszym dam - brudasom nie xd
Zgłoś
ChomikAdrian 2013-12-04, 12:57
Ta opowieść poruszyła mnie, jestem już teraz innym człowiekiem.

a tak poważnie, to już koniec ?
Zgłoś
kenzol 2013-12-04, 13:09
Jakiś czas temu we Wrocławiu w kościele u Dominikanów, jakieś małe czarne cyganiątko weszło do kościoła i zaczęło chodzić z kubkiem w tym samym czasie jak księża zaczęli zbierać na tacę Muszę przyznać, że taką oryginalnością to mnie zaskoczyli A po mszy stał z tym kubkiem pod drzwiami kościoła i na moich oczach jakaś babinka coś tam mu wrzuciła i pogłaskała po głowie... no masakra ilu jest jeszcze frajerów na tym świecie.
Zgłoś
kurczak94 2013-12-04, 14:10
PodłyManiek napisał/a:

czyżby kraków vel maczetowo?

Miejsce akcji to Warszawa.

A co do rumuna... nie czepiajcie się. Chciałem zachować resztki poprawności politycznej, ale zauważcie, że napisałem to 'z małej'

No i nie stwierdziłem kategorycznie jego rumuńskości. Poddałem to w wątpliwość.

Btw. Był ktoś w Rumunii? W skrócie to jeden wielki syf, smród i ubóstwo. W dodatku na podróżnych czekają całe hordy wygłodniałych dzieci latających z kubkami. A skurwysyny potrafią ci nawet pizze z ręki zabrać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów