Dobry ziomek.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Dobry ziomek.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawdopodobnie najlepszy materiał dzisiejszego dnia.
Co za gówno, spadł z wózka i jakoś dostał czucia w nogach....
Ciekawe ile setek razy to ćwiczyli i ile tysięcy razy "przyjaciel" dostał bacikiem po dupie zanim nauczył się wykonywać wszystko perfekcyjnie... "Przyjaźń się nie liczy, liczą się wyświetlenia na youtubie! *leje go batem bo znowu zrobił coś nie tak"
Myślałem że go tam przekopie i skończy się udawanie niepełnosprawnego. A tu huj z tego.
venez77 napisał/a:
Rozumiem, że nagrywający nie pomagał, bo jest objęty kwarantanną?
Nagrywający nie pomógł, bo nagrywał.
bloodwar napisał/a:
Ciekawe ile setek razy to ćwiczyli i ile tysięcy razy "przyjaciel" dostał bacikiem po dupie zanim nauczył się wykonywać wszystko perfekcyjnie... "Przyjaźń się nie liczy, liczą się wyświetlenia na youtubie! *leje go batem bo znowu zrobił coś nie tak"
Ty jesteś jakiś pojebany, jeśli myślisz, że zwierzę, szczególnie tak inteligentne jak pies czy koń, należy bić żeby je wytresować,
dmnunited napisał/a:
Ty jesteś jakiś pojebany, jeśli myślisz, że zwierzę, szczególnie tak inteligentne jak pies czy koń, należy bić żeby je wytresować,
Daj mu spokój. Go Starzy bili w ramach tresury, bo sikał na kucaka... w przedpokoju.
Kazdy kto dal piwo za tą żałosną chujnie ustawioną ma zryty leb
bloodwar napisał/a:
oho ujawnił sie brat blizniak Poligona
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów