📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
teraz już wie jak smakuje peron po którym zapierdalał ten szczur.
PS mam nadzieje ze to nie jest reklama wanisha i ten szczur nie był wcześniej czarny
PS mam nadzieje ze to nie jest reklama wanisha i ten szczur nie był wcześniej czarny
ja tam szczury lubie i niczym by mnie nie zraził wsadzając sobie do gęby go,lepiej jak by sobie do pyska wziął własnego kutasa to już chuj
Mam kumpla co też wszędzie chodzi ze swoim szczurem. Dziwi mnie tylko, że małe szczurzysko, a lepiej da się wytresować niż psa.
to jakiś nowy fetysz branie szczura do buzi ?
mam nadzieje ze internauci pomogą i schwytamy tego bezczelnego dręczyciela zwierząt
ping pong napisał/a:
mam nadzieje ze internauci pomogą i schwytamy tego bezczelnego dręczyciela zwierząt
Ja pierdole ! to już się robi chore. co kurwa, nie mógł sobie possać swojego szczura ?! niech ssie, najwyżej próchnicy dostanie, (szczur) oczywiście. a wy zaraz z tym tekstem, a chuja, internauci nie pomogą.!
Dla szczura zaglądanie do gęby właściciela jest normalne. Mógł nim tylko tak nie tarmosić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów