📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:59

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
K🤬a,że nikt mu kopa w dupę nie zasadził,wcześniej wpychając do ryją tego mydła to ja nie rozumiem...
diacon napisał/a:
To się nazywa ewolucja.
Nie wiem, co to jest (szczurokret jakiś?), ale jest mądry, w basenie tyłka nie myje 🤔
Oj tam ludzie sikają, żule myją się w nocy, jeden przyszedł umyć się w dzień. Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal xD
Prawie jak w matczynym Gównesie tylko
O 1000% czyściej. Tam najwyżej szczocha tudziesz mini boba popusci jakiś kaszojad. W Gównesie natomiast zesrywa się cały świat
O 1000% czyściej. Tam najwyżej szczocha tudziesz mini boba popusci jakiś kaszojad. W Gównesie natomiast zesrywa się cały świat
janusz_biznesu napisał/a:
K🤬a,że nikt mu kopa w dupę nie zasadził,wcześniej wpychając do ryją tego mydła
Na odwrót. Kopa w ryja a mydło w inna lokalizację.
Powinno to być oczywiście mydło "biały jeleń" ,kwadratowe z dużą ilością sody.
Siriuz napisał/a:
Niech mi ktoś wyjaśni dlaczego nie ma publicznych łaźni?
Żeby pedały z nich burdelu nie robiły😀
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie