Wujek Heniek to jest gość
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Wujek Heniek to jest gość
Wigilia udana, tylko co potem
na uczył się tego bo sperme tak łapał
Dupy nie urywa, ale jakby zrobił to z palącym się kieliszkiem to byłoby coś
To smutne, że jesteś aż tak samotny, by obcych ludzi z neta, którzy nie mają pojęcia o twoim istnieniu, nazywać ziomami.
OneSizeFeline napisał/a:
To smutne, że jesteś aż tak samotny, by obcych ludzi z neta, którzy nie mają pojęcia o twoim istnieniu, nazywać ziomami.
A u mnie np. wynika to z zarozumiałości i samouwielbienia. Jestem tak fantastyczny, że każdy koleś z internetu zjadłby z pod siebie, żebym tylko nazwał go ziomem.
OneSizeFeline napisał/a:
To smutne, że wysnuwasz tak daleko idące wnioski, podczas gdy sama jesteś ofiarą niewiedzy.
Kolega prawdopodobnie ironicznie nawiązuje do kawałka, o którym ostatnio głośno, a którego tytułu nie podam bo jest zjebany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów