📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie opłacało się gasić, woda droższa niż benzyna
Ciekawe co będzie po obecnej "cywilizacji".
Teraz tam mają zamieszki, paliwo im zdrożało
"Cena litra benzyny ma wzrosnąć z 10 tys. rialów irańskich (0,91 zł) do 15 tys. rialów (1,37 zł)."
Dobrze ze u nas w Polsce ceny są niskie..
"Cena litra benzyny ma wzrosnąć z 10 tys. rialów irańskich (0,91 zł) do 15 tys. rialów (1,37 zł)."
pazuzu napisał/a:
Nie są niskie, ale są stabilne....
Wyobrażasz sobie co by było, gdyby podnieśli u nas na 7,5PLN?
jacy wszyscy opanowani
DMT iran to islam sunnicki, persowie
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Szczerze? Nic by nie było, ludzie by pisali swoje gorzkie żale w necie i na tym by się skończyło. Smutne ale prawdziwe
pazuzu napisał/a:
Szczerze? Nic by nie było, ludzie by pisali swoje gorzkie żale w necie i na tym by się skończyło. Smutne ale prawdziwe
A napisałem, że byłyby rozruchy??
Generalnie od kilku lat mamy stabilne ceny paliw. 5zł/l +-10%.
Choć... gdyby ogłoszono wzrost ceny paliw o 50% od stycznia... no nie wiem, czy granica nie zostałaby przekroczona...
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Co Ty pieprzysz?! Dwa lata temu kostka masła kosztowała średnio 3,50 zł a dziś ok 8 zł, podatki coraz większe, benzyna za chwilę będzie tyle właśnie kosztować żeby kaczor mógł utrzymać miliony bachorów z patologicznych rodzic a w kraju cisza. W tvp już szykują materiał o wejściu Polski do grupy G7.
@glesner1910
Muszę Cię zmartwić, że to co kupowałeś za 3.50 nigdy masłem nie było. Masło zawiera tłuszcz mleczny a nie roślinny. A w tej senie to masz to. Czy dwa lata temu czy teraz (M. Pasłęckie np.)
Muszę Cię zmartwić, że to co kupowałeś za 3.50 nigdy masłem nie było. Masło zawiera tłuszcz mleczny a nie roślinny. A w tej senie to masz to. Czy dwa lata temu czy teraz (M. Pasłęckie np.)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów