📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dla mnie to patologia ...;D
nie ma lekko :]
Plebs się cieszy że naubliża nauczycielce, a pod koniec roku płaczą i proszą by przepuścić do następnej klasy.
Ja wiem! Kula w łeb i do ziemi.. to najlepsze lekarstwo na takie odchylenie.
może i nie umie wzbudzić respektu wśród uczniów, ale taki totalny brak szacunku u gówniarzy jest po prostu przykry. tak się dzieje nie tylko w rosji, w polsce mamy podobną sytuację i to nie od dzisiaj. przykład - moja własna klasa w gim, 8 lat temu, angielski: na hasło nauczycielki 'otwórzcie książki' szła cięta riposta 'spierdalaj'. wtedy komórki nie miały kamer, więc zostało to nagrane na dyktafon i puszczone przez radiowęzeł na przerwie, kobieta regularnie wychodziła z sali z płaczem, szły zakłady po ilu minutach to nastąpi. dyrekcja nie wyciągała żadnych konsekwencji. po prostu nas nie uczono angielskiego, a nauczycielka zmieniała się co semestr.
Nie no prawdziwy kozak! Potrafi popchnąć starszą, grubą kobietę! Szacunek, naprawdę...
a mi sie tam podoba,hehe
W napisał/a:
może i nie umie wzbudzić respektu wśród uczniów, ale taki totalny brak szacunku u gówniarzy jest po prostu przykry. tak się dzieje nie tylko w rosji, w polsce mamy podobną sytuację i to nie od dzisiaj. przykład - moja własna klasa w gim, 8 lat temu, angielski: na hasło nauczycielki 'otwórzcie książki' szła cięta riposta 'spierdalaj'. wtedy komórki nie miały kamer, więc zostało to nagrane na dyktafon i puszczone przez radiowęzeł na przerwie, kobieta regularnie wychodziła z sali z płaczem, szły zakłady po ilu minutach to nastąpi. dyrekcja nie wyciągała żadnych konsekwencji. po prostu nas nie uczono angielskiego, a nauczycielka zmieniała się co semestr.
Ja bym się chyba czymś takim nie chwalił...
z boku widać, że ten chłopczyk to taka trochę emo ciota (jebana w dodatku)
dobrze jej tak! ma grube babsko za swoje!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów