18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:11
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:56
Autentyk z dzisiaj.
Jako, że posiadam stulejke, której wypadałoby się pozbyć wybrałem się dziś do urologa po skierowanie na zabieg.
Po wejściu do gabinetu i wstępnej rozmowie lekarz kazał mi się położyć <nie powiedział na kozetce> i zdjąć spodnie..
Jakież było moje zdziwienie gdy za parawanem zobaczyłem tylko aparat do USG i tak zwany samolocik tj. taki fotel dla kobiet w ciąży z podpórkami czy ch*j wie jak to nazwać na nogi.. ogólnie babka tam siada i rozkracza się przed lekarzem.. i bylem w małej konsternacji czy to własnie na tym mam się położyć.. stałem tak chwilkę z niezłym mindfuckiem. Spojrzałem jeszcze na lekarza, który miał ze mnie już niezła beke < a kutasa jeszcze mu nie pokazałem> i powiedział tylko "za samolotem". spojrzałem jeszcze raz i faktycznie za owym fotelem stała mała kozetka, której wcześniej nie zauważyłem.

p.s. jeśli będziecie chcieli to za jakiś czas wrzucę zdjęcia na harda przed i po i jak to się goiło, aż sam jestem ciekaw
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
kapelan_szturmowy 2013-06-21, 7:56 3
@upup uśmiechał się przy tym znacząco?
Zgłoś
mp_toujane 2013-06-21, 7:59
@upupup o fuck, stary... :/
Zgłoś
j................9 2013-06-21, 8:11
no tak, czas coś z tym zrobić, jak się zagoi to zacznij od czegoś prostego, poćwicz ręką za parę lat może nawet trafi ci się kobieta. Wtedy możesz to nagrać i wstawić noże nawet jakieś piwko ci wpadnie, ale nie szalej ze szczęścia, długa droga do piwka:)
Zgłoś
clf111 2013-06-21, 8:39
Zboczony stulejarz!!! Zdjecia jeszcze chce wrzucać! Pedofil-stulejarz.
Zgłoś
tonieja 2013-06-21, 9:07 4
jebłem! poprostu jebłem ze śmichu!
Zgłoś
LordJamaican 2013-06-21, 9:10
Niektórzy albo w chuja walą, albo po prostu jeszcze na hardzie nie byli :O

@DickJagger wstawiaj!
Zgłoś
l................z 2013-06-21, 9:12
Obrzezają cię jak żyda i po krzyku. Nie wiem czy warte to będzie wstawiania zdjęć lub nagrywania.
Zgłoś
konował 2013-06-21, 9:14
Ja pierdole jaki temat.
Zgłoś
Bazyliszek 2013-06-21, 9:43 3
Człowieku na bank masz stulejkę nabytą, bo jakby była wrodzona to już jako dziecko byś miał zabieg
A skoro masz teraz to masz nabytą, po prostu nie myjesz się, brak higieny
I jeszcze na forum się obnosisz z tym, ze jesteś brudas i śmierdziel ???
Zgłoś
Puszale 2013-06-21, 10:22
A zawsze mówiłem już za młodu trzeba było walić konia, dla zdrowotności.
Zgłoś
pawlo8 2013-06-21, 10:24 1
@Bazyliszek mógł mieć przecież stulejkę od dziecko tylko małą i z wiekiem się pogorszyło. Zreszztą to nie wina braku higieny debilu

@Up święta racja
Zgłoś
niuniekson 2013-06-21, 10:52 2
o chuj.
Zgłoś
Bazyliszek 2013-06-21, 10:54 2
pawlo8 napisał/a:

@Bazyliszek mógł mieć przecież stulejkę od dziecko tylko małą i z wiekiem się pogorszyło. Zreszztą to nie wina braku higieny debilu

@Up święta racja

Poczytaj fora medyczne, zanim zaczniesz kogoś wyzywać od debili.
Stulejka wrodzona jest usuwana w wieku dziecięcym, nie ma możliwości by do tego wieku wytrzymał.
A stulejka nabyta to brak higieny !!!

"...Podstawowym jednak powodem zapadania na stulejkę nabytą jest niezachowanie odpowiednich zasad higieny. Przeprowadzone wśród dorosłych pacjentów badania i wywiady potwierdziły, że nawet około siedemdziesięciu procent przypadków stulejki nabytej u osób dorosłych jest spowodowane nadmiernym nagromadzeniem się mastki, co jest w prostej linii pochodną niezachowania higieny penisa. Aż co drugi pacjent przyznał do zaniedbania higieny rowka zażołędnego, który jest głównym ogniskiem powstawania stulejki nabytej...."
Zgłoś
lathiel 2013-06-21, 11:03
@Bazyliszek Ty to jak miałeś 7 lat to pewnie fiuta szczotką ryżową czyściłeś - weź nie pierdol bo wiadome jest jak dzieci podchodzą do higieny więc stulejka w tym czasie może się pojawić a raczej rodzice Ci chuja nie myli w okresie dojrzewania
Zgłoś
B................z 2013-06-21, 11:06
amputujo ci pena?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem