Dla odmiany bez brutalności, obitych mord, i wypadków
Ponad rok temu moja Siostrzenica Paulinka miała niespełna roczek Urodzona fanka muzyki Trance [video] [/video]
Kolejny z Opola
ciekawe kiedy autor poprosi o wywalenie tematu...
Nie dokładnie z Opola, ale daleko nie mam ? // nie mam zamiaru prosić o wywalenie tematu ;>
Stwierdzam po Twojej wypowiedzi, że więcej niż 13 lat to nie masz. Jeśli twierdzisz, że ktoś tu robi z kogoś idiote to chyba ty sam z siebie. Sie nie podoba to zmykaj na dział Choroby, Anomalie rozwojowe... bardziej Ci pewnie pasujewrzucasz tu filmiki na ktorym jest jakies dziecko, ktore nawet nie jest swiadome ze robia z niego idiote, no litosci... tak rękoma machała nawet madzia jak wypadała waśniewskiej z kocyka, więc dupy nie urywa, talentu nie ma, więc jestem na nie... i zapamiętaj że robienie z dziecka internetowego idioty, może dla Ciebie jest zabawne, ale jak się dziecko kiedyś w necie zobaczy, to może nawet dojść do tragedii
szanowny idioto, jestem starszy od ciebie, wróc do szkoły i poucz się cyferekStwierdzam po Twojej wypowiedzi, że więcej niż 13 lat to nie masz. Jeśli twierdzisz, że ktoś tu robi z kogoś idiote to chyba ty sam z siebie. Sie nie podoba to zmykaj na dział Choroby, Anomalie rozwojowe... bardziej Ci pewnie pasuje
szanowny idioto, jestem starszy od ciebie, wróc do szkoły i poucz się cyferek
Wychować dziecko na tym kurwa gównie... Aż uszy więdną...