18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Dla odmiany bez brutalności, obitych mord, i wypadków
Ponad rok temu moja Siostrzenica Paulinka miała niespełna roczek Urodzona fanka muzyki Trance
[video]
[/video]
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
misiek899 2012-12-20, 0:15 38
Daj znac za 15 lat, wtedy sie nia zajme
Zgłoś
P................C 2012-12-20, 0:34
Kolejny z Opola

ciekawe kiedy autor poprosi o wywalenie tematu...

w ramach ciekawostki na dziś: komentarze w stylu "ruchałbym" będą nagradzane warnami
Zgłoś
OBEL912 2012-12-20, 0:37
P@N K@C napisał/a:

Kolejny z Opola

ciekawe kiedy autor poprosi o wywalenie tematu...
Nie dokładnie z Opola, ale daleko nie mam ? // nie mam zamiaru prosić o wywalenie tematu ;>

Zgłoś
C................r 2012-12-20, 0:40
wrzucasz tu filmiki na ktorym jest jakies dziecko, ktore nawet nie jest swiadome ze robia z niego idiote, no litosci... tak rękoma machała nawet madzia jak wypadała waśniewskiej z kocyka, więc dupy nie urywa, talentu nie ma, więc jestem na nie... i zapamiętaj że robienie z dziecka internetowego idioty, może dla Ciebie jest zabawne, ale jak się dziecko kiedyś w necie zobaczy, to może nawet dojść do tragedii
Zgłoś
OBEL912 2012-12-20, 0:48 32
Converter napisał/a:

wrzucasz tu filmiki na ktorym jest jakies dziecko, ktore nawet nie jest swiadome ze robia z niego idiote, no litosci... tak rękoma machała nawet madzia jak wypadała waśniewskiej z kocyka, więc dupy nie urywa, talentu nie ma, więc jestem na nie... i zapamiętaj że robienie z dziecka internetowego idioty, może dla Ciebie jest zabawne, ale jak się dziecko kiedyś w necie zobaczy, to może nawet dojść do tragedii

Stwierdzam po Twojej wypowiedzi, że więcej niż 13 lat to nie masz. Jeśli twierdzisz, że ktoś tu robi z kogoś idiote to chyba ty sam z siebie. Sie nie podoba to zmykaj na dział Choroby, Anomalie rozwojowe... bardziej Ci pewnie pasuje
Zgłoś
C................r 2012-12-20, 0:50
OBEL912 napisał/a:

Stwierdzam po Twojej wypowiedzi, że więcej niż 13 lat to nie masz. Jeśli twierdzisz, że ktoś tu robi z kogoś idiote to chyba ty sam z siebie. Sie nie podoba to zmykaj na dział Choroby, Anomalie rozwojowe... bardziej Ci pewnie pasuje

szanowny idioto, jestem starszy od ciebie, wróc do szkoły i poucz się cyferek
Zgłoś
Kris LaMuerte 2012-12-20, 1:14 11
Converter napisał/a:

szanowny idioto, jestem starszy od ciebie, wróc do szkoły i poucz się cyferek

Może i jesteś starszy, ale za to najwyraźniej głupszy i dobrze ci powiedział Nie podoba się? To spier...

A sam filmik bardzo pozytywny Za kilkanaście lat mała będzie miała ubaw i piękną pamiątkę z dzieciństwa (kto z nas ma filmik z czasów jak byliśmy berbeciami? Ja osobiście mam JEDNO zdjęcie).
Zgłoś
Echis 2012-12-20, 2:01
Ja tam bym nie wrzucał filmików z młodszą siostrą na ten portal, bo nieźli pojebańcy tutaj też są, a pojazd po rodzinie ( zwłaszcza rodzeństwie, bo do rodziców to chyba każdy się przyzwyczaił w szkole) BOLI.
Zgłoś
kaffi 2012-12-20, 2:08 14
piwo za trance
Zgłoś
Vof 2012-12-20, 7:14 4
Za Armina zawsze piwo
Zgłoś
BongMan 2012-12-20, 11:44 13
Wychować dziecko na tym kurwa gównie... Aż uszy więdną...
Zgłoś
u................x 2012-12-20, 12:24 21
BongMan napisał/a:

Wychować dziecko na tym kurwa gównie... Aż uszy więdną...

Oczy gnija jak widzi sie twoje smęty... jak adoptujesz chomika czy innego zwierzaczka to bedziesz mogl wychowywac go na czym Ci sie zywnie podoba. A na dziecko to Ty za glupi jeszcze jestes takze zapomnij...
Zgłoś
Charles_Manson 2012-12-20, 12:29 2
Przecież ta dziewczynka jest naszurana jak sam skurwysyn.
Zgłoś
DarthV 2012-12-20, 13:00 2
Dzidzia się bawi a wy się wysmętniacie. Co wy dzieci nie macie/nie mieliście? Ktoś kto na uśmiech takiego berbecia nie zareaguje uśmiechem ma zaburzenia osobowości.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem