To ma być pogodynka? Kurwa... to jakiś plastik nafaszerowany konserwantami i silikonem, do tego wygina się jak paralityk.
Czepiasz się pół grecji się na jej operacje składało
@Czesiek181
Na RedTube jeszcze wiecej ;]
Redtube jest overrated, nie rozumiem fenomenu tej stronki. Jest popularna, a tak naprawde treść jest tam o wiele gorsza niż na wielu innych stronkach tego typu.
@BrunerOvned
"3. Omenaa Mensah (tak, Omena ma polskie obywatelstwo i mam w dupie to, że ma niesłowiański typ urody) "
Obywatelstwo nie świadczy o narodowości. To, że ma polskie obywatelstwo nie oznacza, że jest Polką. Tak samo jak ktoś kto przeprowadził się do Warszawy, nie jest Warszawiakiem. Poza tym... niesłowiański typ urody... chuj z tym, ona nawet się nie nazywa jak Polka. Więc nie mów, że "dobre bo nasze", bo wcale nie nasze.
No nie jest, bo kurwa kto chciałby nim być ?
Czasami człowiek musi sobie pogadać bo chuj go trafi, 3 miesiace niespełnienia, fałszywych ludzi, biedy i ogólnego chujstawa.
Wybaczcie mi, a najlepiej chodz ktoś się napij browara czy flaszki ;D
...No, ale nie chodzę w czarnym i długim...
Obywatelstwo nie świadczy o narodowości. To, że ma polskie obywatelstwo nie oznacza, że jest Polką. Tak samo jak ktoś kto przeprowadził się do Warszawy, nie jest Warszawiakiem. Poza tym... niesłowiański typ urody... chuj z tym, ona nawet się nie nazywa jak Polka. Więc nie mów, że "dobre bo nasze", bo wcale nie nasze.
A co do pogodynki z Grecji, nie wiem dlaczego ale jak to oglądałem to miałem ochotę jej przypierdolić : P
Jakie kurwa nie nasze chłopie... Omena od dziecka mieszka w Polsce, mój kumpel chodził z nią do szkoły. Poza tym urodziła ją Polka wiec jakie kurwa nie nasze?? Jakby Twoja matka wypięła się rumunowi, hiszpanowi czy innemu typowi a mieszkałbyś w Polsce nie nazwałbyś się Polakiem?? Jebnij się w czoło...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów