Możecie mówić co chcecie,ale u mnie najlepiej ogląda się pogodę i zaznaczam to nie żaden kabaret,żaden żart,tak w Grecji wygląda prognoza pogody w telewizji o godzinie 21:00.Petrouli nic nie przebije ;]
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Np.na xvideos jest pełno ruskich panienek pogodynek :d
Niby bym ruchnął ale jest to pewnego rodzaju żenada-no nie powiecie
To ma być pogodynka? Kurwa... to jakiś plastik nafaszerowany konserwantami i silikonem, do tego wygina się jak paralityk.
Tu są prawdziwe Pogodynki, do tego naturalne i nasze, polskie!
1. Agnieszka Cegielska:
2. Dorota Gardias - Skóra
3. Omenaa Mensah (tak, Omena ma polskie obywatelstwo i mam w dupie to, że ma niesłowiański typ urody)
4. Magda Michniak (nie istnieją żadne naukowe dowody na jej szkodliwość!!!)
Dobre, bo polskie!
Tu są prawdziwe Pogodynki, do tego naturalne i nasze, polskie!
1. Agnieszka Cegielska:
2. Dorota Gardias - Skóra
3. Omenaa Mensah (tak, Omena ma polskie obywatelstwo i mam w dupie to, że ma niesłowiański typ urody)
4. Magda Michniak (nie istnieją żadne naukowe dowody na jej szkodliwość!!!)
Dobre, bo polskie!
Sa momenty, sa chwile, sa ludzie i sa debile
yhm... sugar dorota puscilas sie po zeszlych faktach
@BrunerOvned
"3. Omenaa Mensah (tak, Omena ma polskie obywatelstwo i mam w dupie to, że ma niesłowiański typ urody) "
Obywatelstwo nie świadczy o narodowości. To, że ma polskie obywatelstwo nie oznacza, że jest Polką. Tak samo jak ktoś kto przeprowadził się do Warszawy, nie jest Warszawiakiem. Poza tym... niesłowiański typ urody... chuj z tym, ona nawet się nie nazywa jak Polka. Więc nie mów, że "dobre bo nasze", bo wcale nie nasze.
A co do pogodynki z Grecji, nie wiem dlaczego ale jak to oglądałem to miałem ochotę jej przypierdolić : P
"3. Omenaa Mensah (tak, Omena ma polskie obywatelstwo i mam w dupie to, że ma niesłowiański typ urody) "
Obywatelstwo nie świadczy o narodowości. To, że ma polskie obywatelstwo nie oznacza, że jest Polką. Tak samo jak ktoś kto przeprowadził się do Warszawy, nie jest Warszawiakiem. Poza tym... niesłowiański typ urody... chuj z tym, ona nawet się nie nazywa jak Polka. Więc nie mów, że "dobre bo nasze", bo wcale nie nasze.
A co do pogodynki z Grecji, nie wiem dlaczego ale jak to oglądałem to miałem ochotę jej przypierdolić : P
jankol napisał/a:
Jakoś muszą żyć w tym kryzysie
Przejedź się do Grecji a potem gadaj o kryzysie
pukał bym jak jechowe do drzwi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów