📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:05

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak ich głaszczesz to się śmieją. Jebnij nimi to im nie będzie do śmiechu.
Jeśli to dom, to pewnie stoi na cmentarzu
był kiedyś o tym film . Najlepiej to idź do kościoła i daj na mszę, a jeśli to nie pomoże to musisz złożyć ofiarę z młodej dziewicy

Zaproś laskę zjarajcie się obejrzyjcie horror do tego dwa piwa i nieświadoma zamiast do kibla leje do wyra
I takie, k🤬a, skrzypienie roznosi sie po calym bloku...k🤬ica moze strzelic
co wy wszyscy jaracie ? To znaczy nie że wam zazdroszczę, tylko tak z ciekawości.......

McQurwa napisał/a:
Pomyślałeś już o egzorcyście
200zł a z fakturą jeszcze więcej...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie